Bu bizi üzerahmet liya başka komedi bulun veya kendinize başka tartışma konusu açın of bas basın durun size göremi yazı yazcam anlamdım durumu
Bu bizi üzerahmet liya başka komedi bulun veya kendinize başka tartışma konusu açın of bas basın durun size göremi yazı yazcam anlamdım durumu
kendi açından tartışma ve öneri sunabilirisin bu kendi önerimdi kabul edildi mutluyumYani biraz daha itiraz edile bilir aslında
Hikmetcim ofa basıyorum üzme biziahmet liya başka komedi bulun veya kendinize başka tartışma konusu açın of bas basın durun size göremi yazı yazcam anlamdım durumu
Hayırlı olsun tebriklerkendi açından tartışma ve öneri sunabilirisin bu kendi önerimdi kabul edildi mutluyum
Helal kral güzel öneri baya önu tartışmaya açık ama çabuk sonuc aldık uzayıp yeni konularda acila bilirdikendi açından tartışma ve öneri sunabilirisin bu kendi önerimdi kabul edildi mutluyum
teşekkür ederim.Bu of konusu eskiden biliyorsun diye uzamasını istemedimHayırlı olsun tebrikler
Peki sahip çıkalım dedeyeyi biliyonmuteşekkür ederim.Bu of konusu eskiden biliyorsun diye uzamasını istemedim
tartışmaya açmakta sizin elinizde önerimi sundumda hiç birşey yazmadınHelal kral güzel öneri baya önu tartışmaya açık ama çabuk sonuc aldık uzayıp yeni konularda acila bilirdi
Biz seninle güzel atışıyoruz merak etme ben kalp kıracak şeyler yazmamteşekkür ederim.Bu of konusu eskiden biliyorsun diye uzamasını istemedim
bunu biliyorsan teşekkür ederimBiz seninle güzel atışıyoruz merak etme ben kalp kıracak şeyler yazmam
uzamasa sevinirim kardeşimAğmet sende çabuk bırakıyorsun
İyi geceler hikmet güzel öneriuzamasa sevinirim kardeşim
EvetBaşka yer buluruz
bu öneri güzelBaşka yer buluruz
Yani senin öneriye bakarak daha güzel agmet hemen ofa basbu öneri güzel
Niye karışıyorsun bırak gülüp eğlensinler kendilerine niye kovuyorsunahmet liya başka komedi bulun veya kendinize başka tartışma konusu açın of bas basın durun size göremi yazı yazcam anlamdım durumu