Sende mi hastaydın anlamadımÇok mu seviyorsun neden takibini yapıyorsun?
Anlamıyorsun galiba hâlâ
Diyorum ki sana benden kaynaklandığı için oy kullanımı olmadı bunda anlaşılmayacak bişey yok uzatmayın artık
![Gülmekten gözü yaşaran yüz :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Sırıtan yüz :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f600.png)
![Sırıtan yüz :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f600.png)
Sende mi hastaydın anlamadımÇok mu seviyorsun neden takibini yapıyorsun?
Anlamıyorsun galiba hâlâ
Diyorum ki sana benden kaynaklandığı için oy kullanımı olmadı bunda anlaşılmayacak bişey yok uzatmayın artık
Aynen kardeşim lafı istediğiniz gibi anlamaya devam edin siz.Sende mi hastaydın anlamadımarkadaşın diyor ki hastaydım giremedim sen diyosun ki benden kaynaklı o hasta olunca kıyamadın tabi girme dedin son dakika gir iyileşirsin falan filan neyse sizin bu döngünüz inanılmaz derece de çıkmaza girdi bari ağız birliği yapsaydınız
![]()
PekiAynen kardeşim lafı istediğiniz gibi anlamaya devam edin siz.
NERDEN BİLELİM BLOOD. Senin için itiraz eden adamlar,hasta vs demedi. Günlük hayatın da çoook yoğun dediler. Bende sandım ki atomu parçalıyor. Sen de geldin hastaydım diyorsun, ya sen yalancısın ya onlar cevap ver çabuk, kim yalan söylüyor. Gelip burada kelime oyunu yapma, kalın kafalı olan da sizsiniz anlamıyorsunuz. 23:59:50 geçe kullanılan oy geçersiz zaten deniliyor, ama siz sms onayı diyorsunuz.Hastaydım senin kalın kafan neden almıyor
Anlamayan biz mi siz mi??????????Dostum bunlar için kendini yormana gerek yok ne desen de anlamayacaklar senin canın sağolsun laf anlatmayı boşver
Ben çok dinledim ama ağız birlikleri yok başkanım biraz düşünüp taşınsınlar öğlen gibi aynı cümleleri duyarızAnlamayan biz mi siz mi??????????
Siz.Anlamayan biz mi siz mi??????????
Kadircim ben yukarda yazmadım mı hasta olduğunu kimseye söylemedim diyeNERDEN BİLELİM BLOOD. Senin için itiraz eden adamlar,hasta vs demedi. Günlük hayatın da çoook yoğun dediler. Bende sandım ki atomu parçalıyor. Sen de geldin hastaydım diyorsun, ya sen yalancısın ya onlar cevap ver çabuk, kim yalan söylüyor. Gelip burada kelime oyunu yapma, kalın kafalı olan da sizsiniz anlamıyorsunuz. 23:59:50 geçe kullanılan oy geçersiz zaten deniliyor, ama siz sms onayı diyorsunuz.
He hastaysanda GEÇMİŞ OLSUN. havalar soğuk dikkat et. İçlik giyen, üşütme kardo
Bende diyorum ki itiraz edenler ne yazdı baba bak biKadircim ben yukarda yazmadım mı hasta olduğunu kimseye söylemedim diye
Aaaa erken şaşırıyorsun kaos yaratacak bisey demediBaşa baş geçen seçimi kazanan özgürlük ve irade partisini ve seçimde yarışan diğer partileri tebrik ediyorum![]()
Bu ne iğrenç bi cümle ben bile anlamadimAaaa erken şaşırıyorsun kaos yaratacak bisey demedi
Aaaa erken şaşırıyorsun kaos yaratacak bisey demedi
Ağa beeeeekatsayı sisteminin belli bir partiyi güçlendireceğini düşünüyordum yanılmışım rekabet böylede olabiliyormuş kaosluk bir şey yok
Sen akşam nerde idin👁👁ardı dedim niye yokkatsayı sisteminin belli bir partiyi güçlendireceğini düşünüyordum yanılmışım rekabet böylede olabiliyormuş kaosluk bir şey yok
Ağmet buldum seniiiijjBen çok dinledim ama ağız birlikleri yok başkanım biraz düşünüp taşınsınlar öğlen gibi aynı cümleleri duyarız
Yok olma zamanım gelmiş akşama tekrar bulursun artıkAğmet buldum seniiiijj