52. DÖNEM OYUN SAVCISI SEÇİMİ BİTMİŞTİR. (12 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Çok mu seviyorsun neden takibini yapıyorsun?

Anlamıyorsun galiba hâlâ
Diyorum ki sana benden kaynaklandığı için oy kullanımı olmadı bunda anlaşılmayacak bişey yok uzatmayın artık
Sende mi hastaydın anlamadım😂 arkadaşın diyor ki hastaydım giremedim sen diyosun ki benden kaynaklı o hasta olunca kıyamadın tabi girme dedin son dakika gir iyileşirsin falan filan neyse sizin bu döngünüz inanılmaz derece de çıkmaza girdi bari ağız birliği yapsaydınız😀😀

Semih Y.

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
Sende mi hastaydın anlamadım😂 arkadaşın diyor ki hastaydım giremedim sen diyosun ki benden kaynaklı o hasta olunca kıyamadın tabi girme dedin son dakika gir iyileşirsin falan filan neyse sizin bu döngünüz inanılmaz derece de çıkmaza girdi bari ağız birliği yapsaydınız😀😀
Aynen kardeşim lafı istediğiniz gibi anlamaya devam edin siz.

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hastaydım senin kalın kafan neden almıyor
NERDEN BİLELİM BLOOD. Senin için itiraz eden adamlar,hasta vs demedi. Günlük hayatın da çoook yoğun dediler. Bende sandım ki atomu parçalıyor. Sen de geldin hastaydım diyorsun, ya sen yalancısın ya onlar cevap ver çabuk, kim yalan söylüyor. Gelip burada kelime oyunu yapma, kalın kafalı olan da sizsiniz anlamıyorsunuz. 23:59:50 geçe kullanılan oy geçersiz zaten deniliyor, ama siz sms onayı diyorsunuz.

He hastaysanda GEÇMİŞ OLSUN. havalar soğuk dikkat et. İçlik giyen, üşütme kardo

Semih Y.

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
NERDEN BİLELİM BLOOD. Senin için itiraz eden adamlar,hasta vs demedi. Günlük hayatın da çoook yoğun dediler. Bende sandım ki atomu parçalıyor. Sen de geldin hastaydım diyorsun, ya sen yalancısın ya onlar cevap ver çabuk, kim yalan söylüyor. Gelip burada kelime oyunu yapma, kalın kafalı olan da sizsiniz anlamıyorsunuz. 23:59:50 geçe kullanılan oy geçersiz zaten deniliyor, ama siz sms onayı diyorsunuz.

He hastaysanda GEÇMİŞ OLSUN. havalar soğuk dikkat et. İçlik giyen, üşütme kardo
Kadircim ben yukarda yazmadım mı hasta olduğunu kimseye söylemedim diye

Semih Y.

BOZKURT HAREKAT
Vatandaş
Ben oy için itiraz etmiyorum, oyun silineceğini anlamıştım zaten diğer arkadaşlarımız da doğal olarak itiraz etme haklarını kullanmışlar.

Oyun yönetimimiz de Geçersiz olacağını söylemiş neyi uzatıyorsunuz hâlâ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...