Sen yap o zamanŞimdi yorumlara baktım da kimse doğru bir yorum yapmıyor.
Sen yap o zamanŞimdi yorumlara baktım da kimse doğru bir yorum yapmıyor.
E cikariyorBiraz realist olursak 20 üyeye sahip partinin üyesinin de aday gösterilmesi mantıklı değil.
Zaten o ayri bir rezalet tff ali koçun ve Acun ılıcal maşasi halline gelmiş zaten onlar bir şeyi beğenmediklerinde bunu değiştirin doliyor tff de emriniz olur diye ben bunu da kabul etmiyorumki onada karşıyım ama onlara karşı gereken cevabi sahada veren takimlar var ne yaparlarsa ellerinde patlıyor. Ama oyun yönetimi bu iki kişiyimi örnek alıp oyun oynanirken kural değişikliği yapacak bu doğru değilki daha önce bu kural değişikliğini bildrmesi gerekirdi ona göre oyuncular ona göre planlarını yapabilirdiDeğişti ya mesela yabancı var hakemleri geldi yabancı orta hakemler gündemde lig başında böyle bir şey var mıydı ( Başkan online de sen yeni misin ki bunu diyorsun. Bu ilk kural değişikliği değil son da olmayacak strateji oyunu ona göre hazırlıkli olacaktın.)
Mrb adınız azizmiŞimdi yorumlara baktım da kimse doğru bir yorum yapmıyor.
Oyun başkanı olamayacaklarının farkındayım ama seçilme hakları olmalı aday olabilmeliler denesinler heveli olurlar.Küçük partiler daha 1 ay öncesine kadar seçime bile giremiyordu.
Küçük partiler evet oyuna dahil olsun ama Oyun Başkanı olabilmek için de bir zahmet büyüsün
Parti içinde aktif rol alan emek veren herkes olabilir aday olması için çaba göstermesi yeterli az çok beni tanıyan hak yemeyeceğimi bilir.Diyelim ki 10 parti girdi, yükselen gençlik kimi aday gösterecek yeni oyuncuyu mu????
Birilerini memnun etmek için adaylık hakkı mı verelim yani?Oyun başkanı olamayacaklarının farkındayım ama seçilme hakları olmalı aday olabilmeliler denesinler heveli olurlar.
Küçük partilerinde seçme ve seçilme hakkını savunuyorum denerler en azından adil bir seçim olur ama anlamak isteyen istediği şekilde anlıyor.her parti aday çıkarabilse şu yorum yapanların partileri kendilerini aday gösterecek sanıyorlar heralde
İşte bu yüzden biz de diyoruz ki sıralamaya da girsinParti içinde aktif rol alan emek veren herkes olabilir aday olması için çaba göstermesi yeterli az çok beni tanıyan hak yemeyeceğimi bilir.
Küçük partinin seçme ve seçilme hakkı diye bir şey yok. Seçebilir ancak seçilmek istiyorsa büyüsün.Küçük partilerinde seçme ve seçilme hakkını savunuyorum denerler en azından adil bir seçim olur ama anlamak isteyen istediği şekilde anlıyor.
Parti içinde rol alan herkes olamaz, oyun başkanı seçilme şartlarını karşılayanlar olabilir. Bunun içinde ne yapacağız. ÇALIŞACAĞIZ. Yani yine aynı kapıya çıkıyor. Sistem başarılı bence.Parti içinde aktif rol alan emek veren herkes olabilir aday olması için çaba göstermesi yeterli az çok beni tanıyan hak yemeyeceğimi bilir.
Penaltısız gs maç alamıyor ne maşasıZaten o ayri bir rezalet tff ali koçun ve Acun ılıcal maşasi halline gelmiş zaten onlar bir şeyi beğenmediklerinde bunu değiştirin doliyor tff de emriniz olur diye ben bunu da kabul etmiyorumki onada karşıyım ama onlara karşı gereken cevabi sahada veren takimlar var ne yaparlarsa ellerinde patlıyor. Ama oyun yönetimi bu iki kişiyimi örnek alıp oyun oynanirken kural değişikliği yapacak bu doğru değilki daha önce bu kural değişikliğini bildrmesi gerekirdi ona göre oyuncular ona göre planlarını yapabilirdi
Yani Oyun başkanı seçimine herkes aday göstermesin diyoruz. Tüm olay bu.Küçük partinin seçme ve seçilme hakkı diye bir şey yok. Seçebilir ancak seçilmek istiyorsa büyüsün.
Ki zaten vekil seçimlerine katılabiliyor.
Oyun başkanı makamı o kadar önemsiz hale geldi ki önüne gelen olabiliyor.
Birilerini memnun etmek için değil parti kurup bir gün iktidara gelmek isteyen her küçük partinin bu yarışta yer almasını bu şansı onlara vermek için bu hakkı vermenizi önermiştim. Benlik bir sorun yok ki benim partim gelişmiş ben illa ki bir aday çıkartırım mesele bu değil ki meselem diğer partilerinde eşit bir yarışta yarışabilecek hakkı onlara vermek. İlk 10 partinin seçimlere katılması ne kadar adilse bu da adil olacaktır. Tercih sizin tabiBirilerini memnun etmek için adaylık hakkı mı verelim yani?
bu işler zaten kolay olduğu için şu an bu kararı tartışıyorsunuz.
İleride bu yapılan değişiklik meyvelerini verecektir.
Küçük partiler kim????Birilerini memnun etmek için değil parti kurup bir gün iktidara gelmek isteyen her küçük partinin bu yarışta yer almasını bu şansı onlara vermek için bu hakkı vermenizi önermiştim. Benlik bir sorun yok ki benim partim gelişmiş ben illa ki bir aday çıkartırım mesele bu değil ki meselem diğer partilerinde eşit bir yarışta yarışabilecek hakkı onlara vermek. İlk 10 partinin seçimlere katılması ne kadar adilse bu da adil olacaktır. Tercih sizin tabi
Ne ukalaca bir cevap. ÇALIŞIN o zaman iyi oyunlar size.Parti içinde rol alan herkes olamaz, oyun başkanı seçilme şartlarını karşılayanlar olabilir. Bunun içinde ne yapacağız. ÇALIŞACAĞIZ. Yani yine aynı kapıya çıkıyor. Sistem başarılı bence.
Birde bozkurt harekat sjsjsjKüçük partiler kim????
Sizin kurduğunuz ikinci alt partileriniz
Ukala sensin bence . Doğru argümanlar üretin please. Yapamıyorsunuz bu sporu byeNe ukalaca bir cevap. ÇALIŞIN o zaman iyi oyunlar size.