53. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ YÖNTEMİ HK. (52 Kişi İçeride)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Buradaki sistem şahsım adına doğru rekabetçi ve emek verenin oyunun en yüksek makamına ulaşabileceği bir sistem gelmiş. Ancak anlaşmazlık yeni sistemin açıklanma tarihinden çıkıyor gibi sonuçta sıralamada 1 dönemin son günlerinde kuralın değişmesi oyuncular açısından öngörülemez bir durumdur. Bu yüzden yeni kuralin yeni dönemde uygulanması bu sayede oyunun en yüksek makamına hak edenin geçmesi yönetimden ricamızdır. Sıralamaya bile giremeyen partilerin oyun başkanı adayı gösterdiği dönemlerin son bulacak olması sevindirici. (Bozkurt harekat)
@BaşkanOnline

cano1905

Üye
Vatandaş
Değişti ya mesela yabancı var hakemleri geldi yabancı orta hakemler gündemde lig başında böyle bir şey var mıydı ( Başkan online de sen yeni misin ki bunu diyorsun. Bu ilk kural değişikliği değil son da olmayacak strateji oyunu ona göre hazırlıkli olacaktın.)
Zaten o ayri bir rezalet tff ali koçun ve Acun ılıcal maşasi halline gelmiş zaten onlar bir şeyi beğenmediklerinde bunu değiştirin doliyor tff de emriniz olur diye ben bunu da kabul etmiyorumki onada karşıyım ama onlara karşı gereken cevabi sahada veren takimlar var ne yaparlarsa ellerinde patlıyor. Ama oyun yönetimi bu iki kişiyimi örnek alıp oyun oynanirken kural değişikliği yapacak bu doğru değilki daha önce bu kural değişikliğini bildrmesi gerekirdi ona göre oyuncular ona göre planlarını yapabilirdi

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Küçük partiler daha 1 ay öncesine kadar seçime bile giremiyordu.
Küçük partiler evet oyuna dahil olsun ama Oyun Başkanı olabilmek için de bir zahmet büyüsün :)
Oyun başkanı olamayacaklarının farkındayım ama seçilme hakları olmalı aday olabilmeliler denesinler heveli olurlar.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyun başkanı olamayacaklarının farkındayım ama seçilme hakları olmalı aday olabilmeliler denesinler heveli olurlar.
Birilerini memnun etmek için adaylık hakkı mı verelim yani?
bu işler zaten kolay olduğu için şu an bu kararı tartışıyorsunuz.
İleride bu yapılan değişiklik meyvelerini verecektir.

Sevim AYDIN

Vatandaş
her parti aday çıkarabilse şu yorum yapanların partileri kendilerini aday gösterecek sanıyorlar heralde 😁
Küçük partilerinde seçme ve seçilme hakkını savunuyorum denerler en azından adil bir seçim olur ama anlamak isteyen istediği şekilde anlıyor.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Küçük partilerinde seçme ve seçilme hakkını savunuyorum denerler en azından adil bir seçim olur ama anlamak isteyen istediği şekilde anlıyor.
Küçük partinin seçme ve seçilme hakkı diye bir şey yok. Seçebilir ancak seçilmek istiyorsa büyüsün.
Ki zaten vekil seçimlerine katılabiliyor.
Oyun başkanı makamı o kadar önemsiz hale geldi ki önüne gelen olabiliyor.

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Parti içinde aktif rol alan emek veren herkes olabilir aday olması için çaba göstermesi yeterli az çok beni tanıyan hak yemeyeceğimi bilir.
Parti içinde rol alan herkes olamaz, oyun başkanı seçilme şartlarını karşılayanlar olabilir. Bunun içinde ne yapacağız. ÇALIŞACAĞIZ. Yani yine aynı kapıya çıkıyor. Sistem başarılı bence.

Zayrus

Üye
Vatandaş
Zaten o ayri bir rezalet tff ali koçun ve Acun ılıcal maşasi halline gelmiş zaten onlar bir şeyi beğenmediklerinde bunu değiştirin doliyor tff de emriniz olur diye ben bunu da kabul etmiyorumki onada karşıyım ama onlara karşı gereken cevabi sahada veren takimlar var ne yaparlarsa ellerinde patlıyor. Ama oyun yönetimi bu iki kişiyimi örnek alıp oyun oynanirken kural değişikliği yapacak bu doğru değilki daha önce bu kural değişikliğini bildrmesi gerekirdi ona göre oyuncular ona göre planlarını yapabilirdi
Penaltısız gs maç alamıyor ne maşası

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Küçük partinin seçme ve seçilme hakkı diye bir şey yok. Seçebilir ancak seçilmek istiyorsa büyüsün.
Ki zaten vekil seçimlerine katılabiliyor.
Oyun başkanı makamı o kadar önemsiz hale geldi ki önüne gelen olabiliyor.
Yani Oyun başkanı seçimine herkes aday göstermesin diyoruz. Tüm olay bu.
Milletvekili seçiminde hakkını kullansın ama yani oyun başkanı olmak bu kadar kolay mı?

Sevim AYDIN

Vatandaş
Birilerini memnun etmek için adaylık hakkı mı verelim yani?
bu işler zaten kolay olduğu için şu an bu kararı tartışıyorsunuz.
İleride bu yapılan değişiklik meyvelerini verecektir.
Birilerini memnun etmek için değil parti kurup bir gün iktidara gelmek isteyen her küçük partinin bu yarışta yer almasını bu şansı onlara vermek için bu hakkı vermenizi önermiştim. Benlik bir sorun yok ki benim partim gelişmiş ben illa ki bir aday çıkartırım mesele bu değil ki meselem diğer partilerinde eşit bir yarışta yarışabilecek hakkı onlara vermek. İlk 10 partinin seçimlere katılması ne kadar adilse bu da adil olacaktır. Tercih sizin tabi

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Birilerini memnun etmek için değil parti kurup bir gün iktidara gelmek isteyen her küçük partinin bu yarışta yer almasını bu şansı onlara vermek için bu hakkı vermenizi önermiştim. Benlik bir sorun yok ki benim partim gelişmiş ben illa ki bir aday çıkartırım mesele bu değil ki meselem diğer partilerinde eşit bir yarışta yarışabilecek hakkı onlara vermek. İlk 10 partinin seçimlere katılması ne kadar adilse bu da adil olacaktır. Tercih sizin tabi
Küçük partiler kim????
Sizin kurduğunuz ikinci alt partileriniz😉😀