53. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ YÖNTEMİ HK. (22 Kişi İçeride)

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Küçük partiler kim????
Sizin kurduğunuz ikinci alt partileriniz😉😀
Oyundan bu kadar kopuk yaşamayın emek verip partilerini büyütmeye çalışan insanlar var benimle hiç bağlantıları yok ama emin olun onlar için daha iyi bir rekabet ortamı oluşmasını istiyor. Dediğim gibi ben illa aday çıkartırım mesele başkalarını da anlayabilmekte

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Oyundan bu kadar kopuk yaşamayın emek verip partilerini büyütmeye çalışan insanlar var benimle hiç bağlantıları yok ama emin olun onlar için daha iyi bir rekabet ortamı oluşmasını istiyor. Dediğim gibi ben illa aday çıkartırım mesele başkalarını da anlayabilmekte
Sizi anlayamıyorum işte . Tutturmuşsun küçük parti küçük parti. Bak bakim partilere, kimler var. Hangi parti kimin , nereden ayrılma partiler var.

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
He ayrıca Oyundan kopuk yaşamayın cümlene de güldüm 🤣🤣

DEREBEYİ...

.
Vatandaş
Birilerini memnun etmek için değil parti kurup bir gün iktidara gelmek isteyen her küçük partinin bu yarışta yer almasını bu şansı onlara vermek için bu hakkı vermenizi önermiştim. Benlik bir sorun yok ki benim partim gelişmiş ben illa ki bir aday çıkartırım mesele bu değil ki meselem diğer partilerinde eşit bir yarışta yarışabilecek hakkı onlara vermek. İlk 10 partinin seçimlere katılması ne kadar adilse bu da adil olacaktır. Tercih sizin tabi
Size katılıyorum 👍

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Herkesin bildiğini inkar mı edecem. Bildiğin şeyi neden soruyorsun :). Altın ok'un olduğu yerde benim olmayacağımı kim düşünebilir.
Sen yenisin sanırım.😀
Evet yeniyim bilmiyorum bu yüzden bi sorayım . Peki oyunun içinde banlı olan birinin bu yapması ne derece doğru veya şöyle sorayım bunun bir yaptırımı var mı? @BaşkanOnline