Yine terbiyesiz terbiyesiz konuşmuş. Banlanmış o kral, fikirlerini yazamaz şuanBurada bir tek Sinan Sevimin önerisini fikirlerini merak etiyorum.Kimse yalnış anlamasın. Oyunumuz için onunda fikirleri önemli benim için
Yine terbiyesiz terbiyesiz konuşmuş. Banlanmış o kral, fikirlerini yazamaz şuanBurada bir tek Sinan Sevimin önerisini fikirlerini merak etiyorum.Kimse yalnış anlamasın. Oyunumuz için onunda fikirleri önemli benim için
Yönetimden rica etsek bir günlük açamazmı? Bu konu ciddi konu oyun için her kesin fikirleri önerileri önemli benceYine terbiyesiz terbiyesiz konuşmuş. Banlanmış o kral, fikirlerini yazamaz şuan
Ne konuda fikir meram ediyorsun anlamadım15 tane parti var oyunda. 15 parti başkanının fikirlerini Merak ediyorum. Başta Kendi parti başkanım olmak üzere
Bakın yalnış anlamasın kimse bu oyunu oynayan bizleriz. Onun için parti başkanlarının fikirlerini önerilerini görürsek sayğı çerçevisinde tartışarak iştişare yapara oyunumuz için en iyisi neyse tartışırız yönetimde buna uyğun karar verir. Doğru olanı bu bence.Ne konuda fikir meram ediyorsun anlamadım
O zaman neden sadece Sinan Sevimin fikirlerini merak ediyorum diyorsunYönetimden rica etsek bir günlük açamazmı? Bu konu ciddi konu oyun için her kesin fikirleri önerileri önemli bence
Forumdan hep takip etdin siyasetinide severim sinan sevimin dürüst biri olduğunuda bilirim. Onun için fikirlerini önemserimO zaman neden sadece Sinan Sevimin fikirlerini merak ediyorum diyorsun
Hııım pekiForumdan hep takip etdin siyasetinide severim sinan sevimin dürüst biri olduğunuda bilirim. Onun için fikirlerini önemserim
Ama 30 seviye holdingi olan arkadaşlarıda düşünerek hareket etmek lazım, sonuçta 30 seviye holding gökten zembille inmedi hocam. Kalp var tansiyon varGerekirse holdingte düzenleme yaparız, ayrıca eğitim olayında dediğiniz gibi değil.
Holding komple kalkmalı ve ay sonu toplam vergi Puanının 250 katına çıkarılması daha uygun olacaktır. Hem para kazanacak, hem bu sayede herkes vergi yarışına dahil olup, sıralamada yer almaya hak sahibi olacaktır.Gerekirse holdingte düzenleme yaparız, ayrıca eğitim olayında dediğiniz gibi değil.
Bu mümkün değil, 30 seviye yapan adamın günahı neHolding komple kalkmalı ve ay sonu toplam vergi Puanının 250 katına çıkarılması daha uygun olacaktır. Hem para kazanacak, hem bu sayede herkes vergi yarışına dahil olup, sıralamada yer almaya hak sahibi olacaktır.
Parasını fazlasıyla çıkardınız zatenBu mümkün değil, 30 seviye yapan adamın günahı ne
Vallahi daha 1 kez bile ödül almamışım. 10 gün önce 30 yaptım bu ayda sıralamaya giremedimParasını fazlasıyla çıkardınız zaten
Gireydin sıralamaya bananeVallahi daha 1 kez bile ödül almamışım. 10 gün önce 30 yaptım bu ayda sıralamaya giremedim
Bu konuları özelden konuşalım. Sonra bazı partilere dert oluyor, dedikodu malzemesi oluyoruzGireydin sıralamaya banane
Hayır efem, burada konusacaz. Öle günlük 50 60m bedavadan geldi diyerek olmuyor oBu konuları özelden konuşalım. Sonra bazı partilere dert oluyor, dedikodu malzemesi oluyoruz
Hakettik efendi hakettik. Heybeden gelmiyor o puanlarHayır efem, burada konusacaz. Öle günlük 50 60m bedavadan geldi diyerek olmuyor o
Bu doğru, ikna oldum şuanHakettik efendi hakettik. Heybeden gelmiyor o puanlar