53. DÖNEM OYUN BAŞKANI SEÇİMİ YÖNTEMİ HK. (42 Kişi İçeride)

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Yasaklı Üye
Vatandaş
15 tane parti var oyunda. 15 parti başkanının fikirlerini Merak ediyorum. Başta Kendi parti başkanım olmak üzere

niko_23

Yasaklı Üye
Vatandaş
Sonuçta
Ne konuda fikir meram ediyorsun anlamadım
Bakın yalnış anlamasın kimse bu oyunu oynayan bizleriz. Onun için parti başkanlarının fikirlerini önerilerini görürsek sayğı çerçevisinde tartışarak iştişare yapara oyunumuz için en iyisi neyse tartışırız yönetimde buna uyğun karar verir. Doğru olanı bu bence.

niko_23

Yasaklı Üye
Vatandaş
Kimse kendi çıkarları için baskı yapmasın yönetime adil olan neyse onu yapalım onu iştişare edelim. Ben mesala her yarışta istersem lider olurum. Ama partimde 1.5 yıldır çaba sarf eden parti için çalışan birini aday göstermek isterim.

niko_23

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ayrıca mesala benim partimde vergi sıralamasında ben 1-im
Mustafa Şen başkanımız 2.
Biz hiç birimiz oyun başkanı olmak istemiyoruz. Ama yönetim bizi oyun başkanı olun diye zorluyor. Ne yapalım?Vergimi kasmayalım yoksa bi şeyler yapıb oyundan 3-5 gün banmı yiyelim oyun başkanı adayı olmayalım diye. Bizler ikimizde yöneticiyiz. Üyelerimize makam vermek için çalışıyoruz. Bizler tecrübeliyiz istediyimiz alanda lider oluruz..ama diger üyelerin önünü açmak lazım bence

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Gerekirse holdingte düzenleme yaparız, ayrıca eğitim olayında dediğiniz gibi değil.
Holding komple kalkmalı ve ay sonu toplam vergi Puanının 250 katına çıkarılması daha uygun olacaktır. Hem para kazanacak, hem bu sayede herkes vergi yarışına dahil olup, sıralamada yer almaya hak sahibi olacaktır.