SIRALAMA ÖDÜLLERİ DÜZENLENMİŞTİR. (15 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Sıralama ödüllerinde bazı düzenlemeler yapılmış olup;
Vergi sıralamasında verilen ödüller yaklaşık 100.000 Yeşil Taş değerinde Oyun Parasına ulaştığından bu alanda verilen ödüller 100 katından 10 katına düşürülmüştür.
Değişiklikler bu ay geçerli olacak olup, ödül detayları yarın gönderilecek güncellemede düzenlenmiş şekilde olacaktır.
Diğer sıralama alanlarında bir düşürme olmayıp, arttırım yapılmıştır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Yasaklı Üye
Vatandaş
10 katına düşmesi kötü olmuş hocam. Bukezde 1 ay puan kasan adam emeğinin karşılığını almamış olacak.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
10 katına düşmesi kötü olmuş hocam. Bukezde 1 ay puan kasan adam emeğinin karşılığını almamış olacak.
Tamam hocam bizce de vergi puanı önemli bir emek gerektiriyor ama 80.000 yeşil taş ödül alması akıl işi mi :)
Burada oyunun ilk etabında işlerin sayısı az ve vergi puanının bu kadar yükselmediği dönemden kaynaklı bir hata var.
Şirketlerden kaynaklı vergi puanları aşırı derecede yükseldi.

TEVFİK AYGÜN

Yükselen Gençlik Partisi Milletvekili
Yasaklı Üye
Vatandaş
Böyle saçma birşey olamaz oyun oynanırken kural değişmez, yaptığınız değişiklik gelecek aydan itibaren geçerli olmalıdır.herkesin emeğini çöp etmeye hakkınız yok.herkes oyuna para yatırıp eğitim alıp o şekildeki sıralamaya girsin vip üyelik ücreti yetmedi,kazanciniz mi düştü? daha bu oyun oynanmaz kendi ayağınıza kendiniz sıkıyorsunuz bu gidişle oynayacak oyuncu bulamayacaksınız yönetim kendinize çevirirseniz böyle herseyi ütopik olarak maddiyata dökerseniz oyun oynanmaz bu yanlış kararlardan bir an önce dönmenizi istiyoruz...

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Böyle saçma birşey olamaz oyun oynanırken kural değişmez, yaptığınız değişiklik gelecek aydan itibaren geçerli olmalıdır.herkesin emeğini çöp etmeye hakkınız yok.herkes oyuna para yatırıp eğitim alıp o şekildeki sıralamaya girsin vip üyelik ücreti yetmedi,kazanciniz mi düştü? daha bu oyun oynanmaz kendi ayağınıza kendiniz sıkıyorsunuz bu gidişle oynayacak oyuncu bulamayacaksınız yönetim kendinize çevirirseniz böyle herseyi ütopik olarak maddiyata dökerseniz oyun oynanmaz bu yanlış kararlardan bir an önce dönmenizi istiyoruz...
Bu ay ki o kadar emek bi anda çöp oldu işte heves falan kalmıyor insanda

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Yanlış bir karar yok.
Vergiyi yükselten şirketlerden kaynaklı vergi puanları neredeyse 1 milyara kadar çıktı.
1 Milyar vergi puanı 100.000 yeşil taş demek.
Biz aradaki uçurumu düzenliyoruz.

TEVFİK AYGÜN

Yasaklı Üye
Vatandaş
Ben ay sonu 700m vergi toplamisim 7mr paramı yatacak hesabıma hiç kasmam emek harcamam ticaretle eğitim kaşarın daha iyi, 7 mr zaten 7 günde ticaretle yapılır hatta vip3 üyelik uçak satın alınarak 3-4 günde yapilir hatalar silsilesi devam etmekte yanlışlardan dönün artik

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Her yeniliğe karşı çıkıp işi maddiyata döktünüz demek de saçmalık.
Aradaki uçurumu aklı başında herkes anlayabilecek zekada.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ben ay sonu 700m vergi toplamisim 7mr paramı yatacak hesabıma hiç kasmam emek harcamam ticaretle eğitim kaşarın daha iyi, 7 mr zaten 7 günde ticaretle yapılır hatta vip3 üyelik uçak satın alınarak 3-4 günde yapilir hatalar silsilesi devam etmekte yanlışlardan dönün artik
70 milyar yatması sence mantıklı mı?
Oyunun en üst makamı seçildiğinde maaşıyla beraber 20 milyar oyun parası bile ödül almıyor.
Saçmalıyorsunuz artık kendi çıkarlarınız ön planda olduğunda.

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Yanlış bir karar yok.
Vergiyi yükselten şirketlerden kaynaklı vergi puanları neredeyse 1 milyara kadar çıktı.
1 Milyar vergi puanı 100.000 yeşil taş demek.
Biz aradaki uçurumu düzenliyoruz.
Buna önlem olarak 10 katına düşürmek bence hiç hoş bir durum değil yani burda bu ay gece gündüz vergi kasıp yarışan bi çok arkadaşımız var ve siz bi anda o emekleri çöpe atıyorsunuz

TEVFİK AYGÜN

Yasaklı Üye
Vatandaş
Bir kural getiriyorsaniz mantikli olmalı yaptım oldu seklinde olmaz,ve uçuk yapiyosunuz arkadaşların dediği gibi bu ay düzen devam edip gelecek ay en azından yarı yarıya indirildi o şekilde devam edilir,kimsenin emegide boşa gitmez herkes bilir ona göre işine gelen vergiyle uğraşır

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Buna önlem olarak 10 katına düşürmek bence hiç hoş bir durum değil yani burda bu ay gece gündüz vergi kasıp yarışan bi çok arkadaşımız var ve siz bi anda o emekleri çöpe atıyorsunuz
Emeğin çöpe atıldığı yok.
Bir yanlıslık vardı düzeltildi.
100 katı ödül kuralı toplam 5 iş varken ve vergi arttıran şirket yokken vardı.
Neyi anlaşılmıyor tam olarak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...