Yaw yine yalana başladın kadir abin sana öğretecek az sabretSenin yaptıklarını söylesem rezil olursun, demagoji yapma hiç boşuna
Yaw yine yalana başladın kadir abin sana öğretecek az sabretSenin yaptıklarını söylesem rezil olursun, demagoji yapma hiç boşuna
Hadi şimdi git gruplara ss at , kadire ayar verdim laf soktum. Daha kendine gelemez o falan filan anlatmaya başlaKaybol
Cengiz boş kelimeleri bırak , icraat faaliyet gösteren. Anca rüzgarsın vallaYaw yine yalana başladın kadir abin sana öğretecek az sabret
Kadir ne içtim olum sen sjdjd sen kimsin de senin ssni alıcam sjdjd komik çocuk seniHadi şimdi git gruplara ss at , kadire ayar verdim laf soktum. Daha kendine gelemez o falan filan anlatmaya başla
Ağlama kadir ağlama duvarı burası değil defalarca özür dilediğin yere git dön bir bak burada ağlamana izin vermicemCengiz boş kelimeleri bırak , icraat faaliyet gösteren. Anca rüzgarsın valla
Seni ben bilmiyormuyum sanki. Hadi anlatmaya başla. Daha düne kadar forumda yeni üye ile kavga edip gruplarda ayar verdim falan filan yapan adamsın senKadir ne içtim olum sen sjdjd sen kimsin de senin ssni alıcam sjdjd komik çocuk seni
Ağlayan sensin ama. ama seni de anlıyorum bro sende haklısın. Çünkü senin yapın bu. Haklılığını suçlayarak bastıran bir varlıksın senAğlama kadir ağlama duvarı burası değil defalarca özür dilediğin yere git dön bir bak burada ağlamana izin vermicem
Özür dilerim bir daha küfür etmeyeceğim size söz veriyorum lütfen oyuna dönmek istiyorum djdjdjdjjdj ağladığın yeter kadir şimdi defolSeni ben bilmiyormuyum sanki. Hadi anlatmaya başla. Daha düne kadar forumda yeni üye ile kavga edip gruplarda ayar verdim falan filan yapan adamsın sen
Al işte boşuna demiyorum yalancı diyeSeni ben bilmiyormuyum sanki. Hadi anlatmaya başla. Daha düne kadar forumda yeni üye ile kavga edip gruplarda ayar verdim falan filan yapan adamsın sen
Sjsjsjsjsjsj güzel kurgu aferin.Özür dilerim bir daha küfür etmeyeceğim size söz veriyorum lütfen oyuna dönmek istiyorum djdjdjdjjdj ağladığın yeter kadir şimdi defol
Kadir reis boşver sakin olSeni ben bilmiyormuyum sanki. Hadi anlatmaya başla. Daha düne kadar forumda yeni üye ile kavga edip gruplarda ayar verdim falan filan yapan adamsın sen
Yalan mı yaniAl işte boşuna demiyorum yalancı diye
Kadir senin bir doğrun var mı sen onu söyleYalan mı yani
Yok kral cebgizin vidası gevşemiş onu sıkıyorum. Düzenli olarak 2 3 ayda bir yaparım bunu. Sonra gider. Bozulunca geri gelir ben ayarlarım. Bu döngü bayadır böle yaniKadir reis boşver sakin ol
En doğru sensin. Sen teksin yeksin senden başkası yok. Sen herşeyi bilensin. Bu oyunda Sen olmasaydın eğer, bu oyunun dinamikleri çökecektiKadir senin bir doğrun var mı sen onu söyle
Senin kralın gelsin aslanYok kral cebgizin vidası gevşemiş onu sıkıyorum. Düzenli olarak 2 3 ayda bir yaparım bunu. Sonra gider. Bozulunca geri gelir ben ayarlarım. Bu döngü bayadır böle yani