Karşındayım buyur yiğidimSenin kralın gelsin aslan
Karşındayım buyur yiğidimSenin kralın gelsin aslan
Sen korkağın tekisin kaçmayı seversinKarşındayım buyur yiğidim
Oyun tek kapı kapı gezen CengizEn doğru sensin. Sen teksin yeksin senden başkası yok. Sen herşeyi bilensin. Bu oyunda Sen olmasaydın eğer, bu oyunun dinamikleri çökecekti
Biz ortam denen çarşının sarrafıyız. Kim altın kim teneke iyi biliriz cengizzzzSen korkağın tekisin kaçmayı seversin
Sjsjshshs tilki kuyruğusun senBiz ortam denen çarşının sarrafıyız. Kim altın kim teneke iyi biliriz cengizzzz
Aynen sen şövalyesin. Sen Cüneyt arkınsın, sen Brush Lee'sin. Sen herkesi döversinSen korkağın tekisin kaçmayı seversin
Sjdjdjjsd kaybolOyun tek kapı kapı gezen Cengiz
Kaybol kadir yapamayacağın şeyleri bir daha gelip burda dile getirme rezil ederim seniAynen sen şövalyesin. Sen Cüneyt arkınsın, sen Brush Lee'sin. Sen herkesi döversin
Yav dur hele cengiz ağlıyor, onunla ilgileniyorumKoca adamlarsınız yakışmıyor sakin olun
HayırdırSjdjdjjsd kaybol
Sjsjsjsjs valla ağlayan sensin senin için özel ağlama duvarı yapıcamYav dur hele cengiz ağlıyor, onunla ilgileniyorum
Hadi rezil et beni. Ama unutma rezil oluyorsun her defasında. öğretemedim ya sana şu işleri yazık banaKaybol kadir yapamayacağın şeyleri bir daha gelip burda dile getirme rezil ederim seni
Neyse ki benim gibi bir büyüğün varda sana doğruları gösteriyorumSjsjsjsjs valla ağlayan sensin senin için özel ağlama duvarı yapıcam
Sjsjsjsjs rezillik sende diz boyu duruş yok sende en iyi yaptığın şey anaya küfür etmek başka bildiğin yok djdjdjHadi rezil et beni. Ama unutma rezil oluyorsun her defasında. öğretemedim ya sana şu işleri yazık bana
Bu şekilde birşey yapamıyorsun ama cengiz. Olmuyor abisi olmuyorrrrSjsjsjsjs rezillik sende diz boyu duruş yok sende en iyi yaptığın şey anaya küfür etmek başka bildiğin yok djdjdj
Cengiz bunu ispatla bana hadi.Bi anaya küfür etmek neymiş onun hesabını soracağım kadir Rezilsin rezil seninle aynı ortamda bulunduğuma tiksiniyorum Ama onun hesabını mutlaka soracağım
Gel ispatlim kadirCengiz bunu ispatla bana hadi.
Kardeşim bir dururmusun ortalığı germeyin ya sakin olunGel ispatlim kadir