Morata Ligi Sallamaya Geliyor 💛❤️ (13 Kişi İçeride)

AKTO

Bozkurt Harekat Parti Sekreteri
Vatandaş
Herkese açık alan sana demedim zaten umutlanma seninleuhatap olduğum yok meraklinda degilim düzgün konuş benjm le
Benimle muhattap olmuyorsun ama gidip yöneticilerine beni şikayet ediyorsun. Bu kadar dert edinme beni. Umrumda bile değilsin
Olabildiğincede konularımın altına yazma gerek cevabı alırsın

liyaa

Üye
Vatandaş
İstemiyorsan benim konularıma gelip de yazma. Rahatsızlık veriyorsun insanlara geçmişte de aynı şeyi yaptın şu anda yapıyorsun. Lütfen git.
Kimseye rahatsızlık verdiğim yok kimseyi kırdığım falanda yok yazmam olur biter meraklıniz değilim birlik olup insanların üstüne gitmeye hakkınız yok

AKTO

Bozkurt Harekat Parti Sekreteri
Vatandaş
Kimseye rahatsızlık verdiğim yok kimseyi kırdığım falanda yok yazmam olur biter meraklıniz değilim birlik olup insanların üstüne gitmeye hakkınız yok
Kusura bakma meraklısısın. Bana nefretlerini kusup, engelleyeceğini söylüyorsun ama her açtığımız konularda yorum yapıyorsun. Açık açık söylüyorum **Rahatsızlık veriyorsun** benim ve partimin konularına gelip ne konu hakkında ne de başka birşey hakkında yazma. Sonra gidipte yöneticilerine şikayet ediyorsun haksız çıkıyorsun.

liyaa

Üye
Vatandaş
Kusura bakma meraklısısın. Bana nefretlerini kusup, engelleyeceğini söylüyorsun ama her açtığımız konularda yorum yapıyorsun. Açık açık söylüyorum **Rahatsızlık veriyorsun** benim ve partimin konularına gelip ne konu hakkında ne de başka birşey hakkında yazma. Sonra gidipte yöneticilerine şikayet ediyorsun haksız çıkıyorsun.
Öyle mi gerçekten yöneticilere haksız mi çıktım

liyaa

Üye
Vatandaş
Ya haklısınız biliyormusunuz ben bu oyunda onu çözemedim doğruyu söylüyorsun inanmıyorlar yalan söyleyince inanıyorlar