Ben istiyorum ve bunun kararını sen vermemesinSen sus artık istemiyoruz konuşmanı
Ben istiyorum ve bunun kararını sen vermemesinSen sus artık istemiyoruz konuşmanı
İstediğim yere yazarımYa sen liyanın avukatı mısın her yerde onu savunuyorsun falan söylede bilelim. Benim konum senide istemiyorum ikile hadi
Kral konu 20 30dk önce bitmiş ve sende mısır emojisi atmıştın şuan mı yazasın geldi ya da liya mı yazın dedi size ne oluyor?Ben istiyorum ve bunun kararını sen vermesin
Tamam çakma Polat Alemdar devam et senİstediğim yere yazarım
TamamTamam çakma Polat Alemdar devam et sen
Yok kıral mesaji görünce yazmak istedimKral konu 20 30dk önce bitmiş ve sende mısır emojisi atmıştın şuan mı yazasın geldi ya da liya mı yazın dedi size ne oluyor?
uzatmaya gerek yok zaten daha niye yazıyorsunbenim için konu bitti zaten
Ben sadece mesaja cevap verdim başka bişey yazmadım zatenuzatmaya gerek yok zaten daha niye yazıyorsun
Tamam kral da liyanın avukatı mısınız kendisiyle zaten konuştuk siz niye olaya dahil oluyorsunuzBen sadece mesaja cevap verdim başka bişey yazmadım zaten
Ben olaya dahil olmadım farkındaysan burda kimse kimse sen konuşma diyemez ona cavap verdim sonra gittim bu kadarTamam kral da liyanın avukatı mısınız kendisiyle zaten konuştuk siz niye olaya dahil oluyorsunuz
Başkan konuyu açan benim ve arkadaştan rahatsız olduğumu dile getirdim konuma yazmasın bu kadar basit.Ben olaya dahil olmadım farkındaysan burda kimse kimse sen konuşma diyemez ona cavap verdim sonra gittim bu kadar
Amaçları sinir edip ban aldırmak ne diyorum karşılık vermeyin konuştuk bittiBen olaya dahil olmadım farkındaysan burda kimse kimse sen konuşma diyemez ona cavap verdim sonra gittim bu kadar
Ben istiyorum ve bunun kararını sen vermemesin
Siz kimsiniz yiğitler hayırdır size laf söyleyen mi olduİstediğim yere yazarım
tamam baskan boyle dediniz zaten bunda sorun yok diyebilirsiniz bunda sorun yok zatenBaşkan konuyu açan benim ve arkadaştan rahatsız olduğumu dile getirdim konuma yazmasın bu kadar basit.
Bizim de başka derdimiz yok sizinle uğraşacağız kendinizi bu kadar değerli görmeyinAmaçları sinir edip ban aldırmak ne diyorum karşılık vermeyin konuştuk bitti
Ya milleti gazlayıp gazlayıp buraya yolluyorsun kendin çözemeyince hadi ordan.Amaçları sinir edip ban aldırmak ne diyorum karşılık vermeyin konuştuk bitti
Yönetimine şikayet etti bişey olmayınca bunlara sardıYa milleti gazlayıp gazlayıp buraya yolluyorsun kendin çözemeyince hadi ordan.