Son birkaç dönemdir oyunun ilk günü oyun full kasıyor Buna çözüm istiyoruz (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B E S O.

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ/ Kurucu Üye👑
Vatandaş
Sayın yönetim son birkaç dönemdir oyuncuların çoğalması nedeniyle her ayın ilk günü oyun çok kötü kasıyor buna çözüm istiyoruz bunu siz de fark etmişsinizdir zaten
Yeni dönemin ilk günü herkes oyuna girdiği için yoğunluk olması gayet normal. Kac kişi aynı anda bağlanıyor haliyle sistem zorlanıyor. Bunu her ay yaşıyoruz sürpriz değil. Yönetim farkında zaten çözüm üretirlerse güzel olur ama her seferinde bunu konu açarak dile getirmek pek bir şey değiştirmez

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Yeni dönemin ilk günü herkes oyuna girdiği için yoğunluk olması gayet normal. Kac kişi aynı anda bağlanıyor haliyle sistem zorlanıyor. Bunu her ay yaşıyoruz sürpriz değil. Yönetim farkında zaten çözüm üretirlerse güzel olur ama her seferinde bunu konu açarak dile getirmek pek bir şey değiştirmez
Kendin gibi cevabında şaşırtmadı teşekkür ederim

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Cevap doğru.
Altına imza atıyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...