Sayın yönetim son birkaç dönemdir oyuncuların çoğalması nedeniyle her ayın ilk günü oyun çok kötü kasıyor buna çözüm istiyoruz bunu siz de fark etmişsinizdir zaten
Yeni dönemin ilk günü herkes oyuna girdiği için yoğunluk olması gayet normal. Kac kişi aynı anda bağlanıyor haliyle sistem zorlanıyor. Bunu her ay yaşıyoruz sürpriz değil. Yönetim farkında zaten çözüm üretirlerse güzel olur ama her seferinde bunu konu açarak dile getirmek pek bir şey değiştirmezSayın yönetim son birkaç dönemdir oyuncuların çoğalması nedeniyle her ayın ilk günü oyun çok kötü kasıyor buna çözüm istiyoruz bunu siz de fark etmişsinizdir zaten
Kendin gibi cevabında şaşırtmadı teşekkür ederimYeni dönemin ilk günü herkes oyuna girdiği için yoğunluk olması gayet normal. Kac kişi aynı anda bağlanıyor haliyle sistem zorlanıyor. Bunu her ay yaşıyoruz sürpriz değil. Yönetim farkında zaten çözüm üretirlerse güzel olur ama her seferinde bunu konu açarak dile getirmek pek bir şey değiştirmez
grupta racon kesmeye devamKendin gibi cevabında şaşırtmadı teşekkür ederim
Ya oyun müsaade etmiyor söylemek istediğim çok şey var senin hakkında lütfen zorlama adam akıllı öneride bulundum Sen gülücüklerini atmaya devam et önerime karışmagrupta racon kesmeye devam
Tmm önerini çerçeveletip duvara asacamYa oyun müsaade etmiyor söylemek istediğim çok şey var senin hakkında lütfen zorlama adam akıllı öneride bulundum Sen gülücüklerini atmaya devam et önerime karışma
İyi ben de o ajanını bulayım çerçeveletip tavana asacağımTmm önerini çerçeveletip duvara asacam
Sen önerini yapmaya devam et
Bulabilirsen haber ver ben de altına not düşeyim.İyi ben de o ajanını bulayım çerçeveletip tavana asacağım
Cevap doğru.Yeni dönemin ilk günü herkes oyuna girdiği için yoğunluk olması gayet normal. Kac kişi aynı anda bağlanıyor haliyle sistem zorlanıyor. Bunu her ay yaşıyoruz sürpriz değil. Yönetim farkında zaten çözüm üretirlerse güzel olur ama her seferinde bunu konu açarak dile getirmek pek bir şey değiştirmez