Ekonomi Bakanı görev hatırlatma... (5 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ekonomi Bakanı, Banka alanının yönetiminden sorumludur.
Oyuncuların banka transfer işlemlerinde, transfer onayı 08.00 ile 17.00 saatleri arasında 30 dakika içerisinde gerçekleşmekte olup,
Diğer saatlerde Ekonomi Bakanı onayı gerekmektedir.
Ekonomi Bakanı onay işlemini Makam Kontrol Paneli üzerinden gerçekleştirir. Eğer onay vermezse bir sonraki gün 08.00 ile 17.00 saatleri arasında işlem otomatik olarak gerçekleşir.

Ama gel gelelim bizim saygıdeğer EKONOMİ BAKANIMIZ görevinin bilincinde olmayıp, görevini şahşileştirmiş ve kötüye kullanmıştır.

Bunlar göreve geldiğinde yok adalet, yok herkese eşit davranma, yok hak hukuk gibi kendilerinde olmayan cümleler kullanmıştı.

Şimdi soruyorum kendilerine, hak hukuk, adalet eşitlik nerede. Kimlerden emir alarak görevinizi icra ediyorsunuz, sizleri kimle yönlendiriyor. Demekki ekonomi bakanımız birisi yada birilerinin emir komutasında çalışıyor.

Şimdi atacağım görselde, ekonomi bakanı ve bir üyemiz arasında geçen konuşma mevcuttur. Buyurun ekonomi bakanı ne kadar hak
biliyor,hukuk, adalet eşitlik biliyor görelim.

Ekli dosyalar

• IMG-20250203-WA0071.jpg
    IMG-20250203-WA0071.jpg
    76.4 KB · Görüntüleme: 81

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Arkadaşlar bu bir strateji oyunu ve bu makamların özellikleri stratejik hamle yapabilmek için tasarlandı. Meclis başkanı ve iç işleri bakanı elbette kendi stratejik avantajı için atama yapacak bir önceki dönemlerde de bu böyleydi. Strateji oyununda neden strateji yapıp onaylamıyor diye yorum yapmanız çok saçma. Olay bu zaten bu ayrıcalıklarda bu makamlara bu yüzden verildi.

Serkan Ayaz

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Arkadaşlar bu bir strateji oyunu ve bu makamların özellikleri stratejik hamle yapabilmek için tasarlandı. Meclis başkanı ve iç işleri bakanı elbette kendi stratejik avantajı için atama yapacak bir önceki dönemlerde de bu böyleydi. Strateji oyununda neden strateji yapıp onaylamıyor diye yorum yapmanız çok saçma. Olay bu zaten bu ayrıcalıklarda bu makamlara bu yüzden verildi.
Dersimiz strateji diyorsun yani öğretmenim

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Meclis başkanı ve içişleri bakanı ne alaka şimdi.
Olay ekonomi bakanı ve atama yapmıyor sadece para transferlerini onaylıyor ki o onaylamasa bile sistem otomotik onaylıyor yani çokta stratejik bir önemi yok. Onuda geçtim ekran kaydında ki konuşmasını iyi okudunuz mu.
Arkadaş çok nazik bir dille işinize karışmak haddim değil ama rica etsem müsait olduğunuz zaman onaylarmısınız gibi kibar naif bir uslüp sergilemiş.
Bide bakandan aldığı cevaba bak.
Hani siz sürek saygıdan,sevgiden ve nezaketten bahsediyorsunuz ya farkettiyseniz kendinizle çeliştiniz bu söylemlerinizle.

enginrocks

The Wolf, The Turk!
Vatandaş
Bu bir strateji oyunu evet ama aynı zamanda bir simülasyon oyunu. Ekonomi bakanını tanımam ama bildiğim şudur; bakan herkesin bakanıdır ve ekonomik işleyişten sorumludur. Tabii ki stratejisini ve politikasını kendi belirler, asli görevlerini yerine getirdikten sonra :) Bana kalırsa transferlerin onaylanma durumu da saçma ama o ayrı bir konu.

Sevim AYDIN

Vatandaş
Olay ekonomi bakanı ve atama yapmıyor sadece para transferlerini onaylıyor ki o onaylamasa bile sistem otomotik onaylıyor yani çokta stratejik bir önemi yok. Onuda geçtim ekran kaydında ki konuşmasını iyi okudunuz mu.
Arkadaş çok nazik bir dille işinize karışmak haddim değil ama rica etsem müsait olduğunuz zaman onaylarmısınız gibi kibar naif bir uslüp sergilemiş.
Hani siz sürek saygıdan,sevgiden ve nezaketten bahsediyorsunuz ya farkettiyseniz kendinizle çeliştiniz bu söylemlerinizle.
Nezaket hak eden insana sergilenmeli bu oyunda böyle. Strateji olarak atılan bir adımı iş yapmıyor diye yayınlamayı saçma buluyorum ve bulacağım.

Serkan Ayaz

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Durmadan kendisi ile çelişiyor. Birde kendi makamının ön plana çıkarması varta çok komik

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Nezaket hak eden insana sergilenmeli bu oyunda böyle. Strateji olarak atılan bir adımı iş yapmıyor diye yayınlamayı saçma buluyorum ve bulacağım.
Siz bakana mesaj atan arkadaşı tanıyormusunuz da nezaketi hak etmediğini ima ediyorsunuz.

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sayın çok bilmiş meclis başkanı, benim yukarıda ki konumda ekonomi bakanı ataması ile alakalı bir yazı varmı? Ayrıca ekonomi bakanı atama yapabiliyor mu? Ben ekonomi bakanının başkalarından emir alakarak görevini kötüye kullanmasından bahsetmiştim. Oyunu bilmiyorsanız, bana ulaşın size oyun ve makamlar hakkında ders verebilirim.

Sevim AYDIN

Vatandaş
Sayın çok bilmiş meclis başkanı, benim yukarıda ki konumda ekonomi bakanı ataması ile alakalı bir yazı varmı? Ayrıca ekonomi bakanı atama yapabiliyor mu? Ben ekonomi bakanının başkalarından emir alakarak görevini kötüye kullanmasından bahsetmiştim. Oyunu bilmiyorsanız, bana ulaşın size oyun ve makamlar hakkında ders verebilirim.
Yazdığım mesajı tekrar okuyun ekonomi bakanı atama yapıyor yazmadım 😂

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hayır genel bir öğreti oldu bana nazikçe masaj yazdıklarım inadına hareketini yapmayı sürdürünce nezaketimi boşa harcamamaya kadar verdim.
Sizin zaten nezaketiniz yok, siz burada ben nazikçe bir insanım, hak ve adaletliyim imajı vermeye çalışıyorsunuz. Yoksa sizin nasıl bit karakterde olduğunuzu biliyorum