Ekonomi Bakanı görev hatırlatma... (13 Kişi İçeride)

NightKing

Kutlu Birlik Genel Başkanı || Ekonomi Bakanı
Vatandaş
Sizi tanımam etmem banane sizden olarak ters dü olayı değil. Ben burada kimin nasıl iş yaptığına bakarım. Bunun için dost düşman olmaya gerek yok. Bunu kim yapsa aynısını yaparım. Peşini de bırakmam. Eğer bu makamı düzgün kullanmayacaksan in o koltuktan.
Buyur gel indir beni koltuktan hodri meydan

Sevim AYDIN

YGP Parti Başkan Vekili | Meclis Başkanı
Vatandaş
Afedersiniz ama size ne oluyor, siz ekonomi bakanının avukatı yada sekreterimisiniz?

Sayın Meclis başkanı görevinizi başına dönün burası değil görev yeriniz. Yasalarla uğrasın hadi
Burası bildiğim kadarıyla görev alanı değil yorum alanı. Şahsi fikrimi açıklarken kimseye soracak değilim siz de dahil.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Bakanlıklar stratejik bir mevkii isteyen istediği kişinin talebini onaylar da adaletli olacağız falan demeyin kimse yemiyor gizli gizli ortaklıklar yine kurulmuş zaten ama unutulmasın ki bu devran döner herşey sırası geldiğinde hesaba dökülür 😉

Gürkan Aydın

KUTLU BİRLİK
Vatandaş
Kadir sen beni tanırsın ben seni tanırım zamanında aynı partide bulunduk da yani ekonomi bakanının görev yapmaması veya yapması görevini tam yerine getirmesi veya getirmemesi bunun için konu açman bir kere çok saygısızca ve anlamsız eğer ekonomi bakanı görevini yapmıyorsa bunu zaten yönetim kendisi belirler ve görevinden alır demek ki oyun yönetiminde rahatsız eden bir şey yok ama ne neyse bizim seçtiğimiz bakanları oyuncular direkt eleştirmek istiyor abi yapmayın bunu sewim başkana da aynısını yaptınız şimdi tuttunuz ekonomi bakanı yarın ne yapacaksınız genelkurmay başkanını mı eleştireceksiniz

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Kadir sen beni tanırsın ben seni tanırım zamanında aynı partide bulunduk da yani ekonomi bakanının görev yapmaması veya yapması görevini tam yerine getirmesi veya getirmemesi bunun için konu açman bir kere çok saygısızca ve anlamsız eğer ekonomi bakanı görevini yapmıyorsa bunu zaten yönetim kendisi belirler ve görevinden alır demek ki oyun yönetiminde rahatsız eden bir şey yok ama ne neyse bizim seçtiğimiz bakanları oyuncular direkt eleştirmek istiyor abi yapmayın bunu sewim başkana da aynısını yaptınız şimdi tuttunuz ekonomi bakanı yarın ne yapacaksınız genelkurmay başkanını mı eleştireceksiniz
Konu açmanın saygı ile alakası yok. Bu tarz konuları da yönetimin takip edeceği bir durum söz konusu değil bence. Bizler bu konuları günden oluşturup kamuoyuna duyuracağız ki, yönetim o zaman haberdar olacak. Ne yani gidip ar planda yönetime mi şikayet edicem. Adam bana demeyecek mi senin işin ne kardeşim, bu bir siyaset oyunu, bunun için bana neden geliyorsunuz demeyecek mi. Ben yönetim olsam bunu derim şahsen. Ayrıca herşey de de yönetimi katmaya gerek yok. Oyun siyaset Role play oyunu, burada bunun için konu açmam çok doğal ve normal. Ben söylüyorum her zaman işine gelmeyen varsa, ağlacak olan varsa makam sahibi olmasın kardeşim. Ben muhalefetim gereğini de yaparım. Bu kadar basit.