Beni paraya boğabilirsin iban yollim miEkrem reelde seni paraya boğarım 50 myemi kaldım istesem oyunu komple alcam gücüm var Allah'a şükür
Beni paraya boğabilirsin iban yollim miEkrem reelde seni paraya boğarım 50 myemi kaldım istesem oyunu komple alcam gücüm var Allah'a şükür
Valla sinamada bile yok böyle bir sahne ne kaybetmesi hocam kazanmaya devam rahat ol şampiyonElbet bir gün kaybedeceksiniz
SağolunTebrik ederim abuzeyt hayırlı olsun görevinde başarılar.
Biliyomusun bazi insanlar vardir karşılastin zaman paranin onemi kalmz kendi paranda boğulursun yanlış sularda yuzuyon kardessEkrem reelde seni paraya boğarım 50 myemi kaldım istesem oyunu komple alcam gücüm var Allah'a şükür
Teşekkür ederim meclis başkanım bende sizi tebrik ederim güzel bir seçim olduTebrik ederim abuzeyt hayırlı olsun görevinde başarılar.
Yakıştı beTeşekkür ederim meclis başkanım bende sizi tebrik ederim güzel bir seçim oldu
Ethem başkanım lütfen tartışma çıkartmayalım burda kutlamalar yapılıyor Anlayışınız ve emeğiniz için teşekkür ederimSenin gibi oyunu gerçek seçim oyunu sansam olur ama senin gibi kafayı bozmuş değilim
Bozsana nolursunnSenin gibi oyunu gerçek seçim oyunu sansam olur ama senin gibi kafayı bozmuş değilim
Onun adını zikrederken besmele çek. Genç adamFersah iban yollada partiyi sattın diye ödüllendirim seni
Ufff ateş ediyor heeeYakıştı be
Hep öyle diyonuz fıs çıkıyorEkrem reelde seni paraya boğarım 50 myemi kaldım istesem oyunu komple alcam gücüm var Allah'a şükür
Ağlama oyna kutlama yapıyoruz şurdaKatliam kaç para verdi ekrem sana
Valla hıoş olmıştır hıaYakıştı be
Biz para için çalışmayızKatliam kaç para verdi ekrem
Parti benim miki satayım kardeşim. Ne içiyon sen.Fersah iban yollada partiyi sattın diye ödüllendirim seni