Sen buralara nirden geldin. Seni yaradan datlı yaratmış. Yaradana gurban olim yaradanaKutlama he sahte kutlama bir kaşık suda birbirinizi boğarsınız geçin bu işleri
Sen buralara nirden geldin. Seni yaradan datlı yaratmış. Yaradana gurban olim yaradanaKutlama he sahte kutlama bir kaşık suda birbirinizi boğarsınız geçin bu işleri
Katliam başkanım tadını çıkar tadsızlığa gerek yokYav Ethem2234 u niye yalniz birakiyonuz o sizi destekliyor yardim edin biraz
Gerçeği nasıl oluyor hiç yaşadın mı senSahte kutlamalara devam
De get da mübarek adam. Az ötede eyleşSahte kutlamalara devam
Fenerbahçenin şampiyonluğu gibi gören yok ama umut varGerçeği nasıl oluyor hiç yaşadın mı sen
Kazanın sizde kutlayın hala halaKutlama he sahte kutlama bir kaşık suda birbirinizi boğarsınız geçin bu işleri
Geldim kendime yakışanı yaptım tebrik ettim görüyorum ki sizde kendinize yakışanı yapmışsınız@Sevim AYDIN bırak vergiyi kutlamalara gel![]()
Şimdiden iyi geceler yiğit@EKREM Neyse kral iyi geceler
Benim geçmişime bakacağına kendi geçmişine bak Ethem sana bir şarkı önerim var çekemeyenlere soda dinlemeni tavsiye ediyorumSahte kutlamalara devam
Aga bizde eğleniyoruz falanda sen çok abartıyon haBirliğimizin ve Beraberliğimizin Teminatı,
Anadolu’nun ve Türklerin Yiğit Evladı
Oyun Başkanımız Başkomutanımız
Abuzeyt Başkanımız.
Yeni Göreviniz Hayırlı ve Uğurlu Olsun.
Teşekkür ederim reisim sağolBirliğimizin ve Beraberliğimizin Teminatı,
Anadolu’nun ve Türklerin Yiğit Evladı
Oyun Başkanımız Başkomutanımız
Abuzeyt Başkanımız.
Yeni Göreviniz Hayırlı ve Uğurlu Olsun.
Bize yakışanı yaptık tabi bileğimizin Hakkıyla kazandığımız seçimin kutlamalarını yapıyoruz. Sizin size yakışmayan ama bize yakıştırdığınız nedir başkan galibiyet mi?Geldim kendime yakışanı yaptım tebrik ettim görüyorum ki sizde kendinize yakışanı yapmışsınız
Teşekkür ederim reis desteğin için teşekkür ederimHayırlı olsun, tebrik ederim.
Sonsuza gitmiyorum abi merak etmeŞimdiden iyi geceler yiğit![]()