DARBE İPTAL (15 Kişi İçeride)

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Değişmesi gereken ne dedigin gibi
"Bunlar sürekli kazaniyor yeter artık"
Bu sebepten mi değişmesi gerek acikla bakalım
Seninle konuşmak istemiyorum git başkasının mesajlarına cevap ver Çünkü sen mesajların Altına gülücük gif ve saçma sapan şeyler atmaktan başka bir şey yapmıyorsun

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Eğer İsmail kapımıza bir daha gelme
Merak etme adımımı bile atmam zamanında ırk ayrımı yapan atayı partinize geri aldınız beni sırf bir oy bıraktınız merak etme Ben senin abin Hasan başkandan cevabımı aldım
De Anlamadığım şey gereken yapılmıştır diye açıklama yaptonızda iki gün sonra geri aldınız İşte siz böylesiniz

B E S O.

#ŞimdiMilliGençlikZamanı😎
Vatandaş
Seninle konuşmak istemiyorum git başkasının mesajlarına cevap ver Çünkü sen mesajların Altına gülücük gif ve saçma sapan şeyler atmaktan başka bir şey yapmıyorsun
Anlaşıldi aslında tartışmaya değil de bir şekilde durumu saptırmaya çalışıyorsun. Gülücük gifleri falan konusu benim iletişim tarzım olabilir ama asıl mesele burada. Gerçekten neyi değiştirmeyi hedefliyorsunbunu net bir şekilde açıkla da tartışalım Çünkü sadece değişmesi gerek demekle işler değişmez somut bir şeyler söylemen lazım😂

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Anlaşıldi aslında tartışmaya değil de bir şekilde durumu saptırmaya çalışıyorsun. Gülücük gifleri falan konusu benim iletişim tarzım olabilir ama asıl mesele burada. Gerçekten neyi değiştirmeyi hedefliyorsunbunu net bir şekilde açıkla da tartışalım Çünkü sadece değişmesi gerek demekle işler değişmez somut bir şeyler söylemen lazım😂
Vallahi bir şey hedeflemiyorum Sözde kavga etmeyecektik hala konuşmaya devam ediyorsun