Gamze mücevheri onaylarmısın ?O kazanlarda var bir bit yeniği. Onu da kıracağız..
Gamze mücevheri onaylarmısın ?O kazanlarda var bir bit yeniği. Onu da kıracağız..
Bit yeniği yok halkın sesi ve iradesi var istenmiyorsunuz anlayın artıkO kazanlarda var bir bit yeniği. Onu da kıracağız..
Gel sana mv verim daha cazip bura daha şenRizkimizi Hüda verir. Alnimizin teriyle uzerimize düşeni yapacağız ben ve leventlerim..
Cümlenin başındaki "halkın iradesi " kısmında bir sıkıntı oluşmuş.halkın iradesi ile secilen baskanı darbe yaparak mı halkın iradesine sahip cıkıcaksanız başkanım @Gamze.27
Sana bişe diyim mi hiç bişe yapamıcanız istesen istemesendeO kazanlarda var bir bit yeniği. Onu da kıracağız..
Ben senin komutanınim. Benimle böyle konuşmaktan seni men ediyorum amiral..Bit yeniği yok halkın sesi ve iradesi var istenmiyorsunuz anlayın artık
Baskanım demokrasimizin gereği olarak sandık'dan çıkan oy halkın iradesi ile karar verilmişti simdi nasıl halkın iradesini savunuyorsunuz anlamadımCümlenin başındaki "halkın iradesi " kısmında bir sıkıntı oluşmuş.
Ben pırlanta seviyorum. Baget kesim..Gamze mücevheri onaylarmısın ?
Sana komutan demem için önce halkın yanında olman lazım sen o koltuğa layık değilsinBen senin komutanınim. Benimle böyle konuşmaktan seni men ediyorum amiral..
Ajda var elimizde olar mı ?Ben pırlanta seviyorum. Baget kesim..
Edin tabi. Ama korkarsınEğitim durumlarını tek tek kontr8l etmek lazım şimdi bunlar yapamaz bunu
O bilezik modeli. Adana burmasi olabilir...Ajda var elimizde olar mı ?
bakacazz iş başa düştü yanlış atamaları tek tek kontrol etmek lazım şimdiEdin tabi. Ama korkarsın
Çeyrek altın verim anlaşakO bilezik modeli. Adana burmasi olabilir...
İşte feraset, işte adam gibi adam!! Allah razı olsun başkanım..Ordumuzun yanındayız
Baaaak kardeşş.. ama dilin tutulur ...bakacazz iş başa düştü yanlış atamaları tek tek kontrol etmek lazım şimdi
Darbe oluyor HK komutanı güne girecek. Darbeyi kim yönetiyor?O bilezik modeli. Adana burmasi olabilir...
Bizimle değilsin...Çeyrek altın verim anlaşak