Hava değil deniz kuvvetleri komutanı.. işte eğitim seviyesi belli olan bir kişi..Darbe oluyor HK komutanı güne girecek. Darbeyi kim yönetiyor?
Sen gel sana da uygun bir kabile verilir sayın kabile basımİstanbul'u veriyonuz mu bak ona göre desteklicem
Söyle dikkat etsinler ordunuz her yer mayınlı uçarlar havaya haOrdumuzun yanındayız
Ben yorumları okumaya geliyorumNe olur uzun uzun yazmayın kim okuyor
ÜzüldümBizimle değilsin...
Onu da değiştiririz ne dert ediyorsun.. hep yıpranmış zatenSana komutan demem için önce halkın yanında olman lazım sen o koltuğa layık değilsin
Kabileye ihtiyacım yok para lazım paraSen gel sana da uygun bir kabile verilir sayın kabile basım
Siz Abu Dabi ordusunda görevlisiniz sanırımHava değil deniz kuvvetleri komutanı.. işte eğitim seviyesi belli olan bir kişi..
Ordumuz çok dikkatlidir bu konuda merak etmeSöyle dikkat etsinler ordunuz her yer mayınlı uçarlar havaya ha
Adının altında kabile başı yazıyordu..Kabileye ihtiyacım yok para lazım para
Sen daha hangi kuvvetin başında olduğunu bilmeden benim eğitimime mi laf ediyorsun aaaah ah koca ordu kimlere kalmışHava değil deniz kuvvetleri komutanı.. işte eğitim seviyesi belli olan bir kişi..
Çünkü kabile başıyımAdının altında kabile başı yazıyordu..
Mayın dediler diye dedim. Hava da mayın mi var neyse sorun değil. Abudabi de dostumuzdurSiz Abu Dabi ordusunda görevlisiniz sanırım
Geçen onlara eğitime gitmiştim..Sen daha hangi kuvvetin başında olduğunu bilmeden benim eğitimime mi laf ediyorsun aaaah ah koca ordu kimlere kalmış
Bende okuyorumda uzun uzun yazıyorlar vazgeçiyorumBen yorumları okumaya geliyorum
He he çevir kazı yanmasın insan bi napıyoruz diye sorgular. Darbe nedir? Kısır günü gibi birşey mi? Ben neden Hava kuvvetleri komutanı iken kendimi deniz kuvvetleri komutanı gibi hissediyorum? Deniz,kum,güneş falan diye sorgula beMayın dediler diye dedim. Hava da mayın mi var neyse sorun değil. Abudabi de dostumuzdur
Rahat ol bu darbede halkın iradesi ile başarısız olacaktırHer Seçim Mağlub olup Kazanamayanların Darbesidir Bu ! Kendini Bilmez Kuvvet komutanları Ve Onu destekleyen Kirli Grubların Darbesidir Bu !