Dedi gazi kemali birleşik yazan türkçe özürlüsü afgan vatandaşDedi Gazikemal ilköğretim okulu 1/A sınıfından Oğuzhan![]()
![Gülmekten gözü yaşaran yüz :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dedi gazi kemali birleşik yazan türkçe özürlüsü afgan vatandaşDedi Gazikemal ilköğretim okulu 1/A sınıfından Oğuzhan![]()
Oğuzhan Ülker çok ünlü olmuşsun bunlara ne yaptın zamanında bişeyler aklıma geliyor ama neyseÖzledim be az salla![]()
Oğuzhan Ülker çok ünlü olmuşsun bunlara ne yaptın zamanında bişeyler aklıma geliyor ama neyse![]()
Birlesik yaziliyor zaten oguzhancim sınıfta kaldin oturDedi gazi kemali birleşik yazan türkçe özürlüsü afgan vatandaş![]()
Aman baskanim bi eğlencemiz var asdcasacTüm partiler kapatılsın![]()
HahahaAman baskanim bi eğlencemiz var asdcasac![]()
Evet kendi kararları ile almış Umutcum ne oldu onudami birine yetiştirecenBu darbe şimdi bir ittifak planı değilmidir yani komutanlar hadi yapalım diyip kendi aralarında mı karar aldılar
Sonuçta bir ittifak oluyo ama ortadaülkü ittifağını karşıda 7 parti birleştiği için 2 parti birleşmek zorunda kaldık diye kurduk bilginize..
Kime ne yetiştirdim açık konuşEvet kendi kararları ile almış Umutcum ne oldu onudami birine yetiştirecen
Açık açık kendine söyledik zaten daha nasıl açık olalımKime ne yetiştirdim açık konuş
Bana birşey söylenmediAçık açık kendine söyledik zaten daha nasıl açık olalım
O nasıl oluyor beyefendi ittifak değilde mütefikmi oluyorsunuzülkü ittifağını karşıda 7 parti birleştiği için 2 parti birleşmek zorunda kaldık diye kurduk bilginize..
O an ki en güçlü adaya yöneldik birlikteO nasıl oluyor beyefendi ittifak değilde mütefikmi oluyorsunuz