Nasıl aktif olsun diyorum?Oyunla yaptığı mesleğin ne alakası var yaptığı mesleğe saygım sonsuz mesajımı neden siliyor muşum
Nasıl aktif olsun diyorum?Oyunla yaptığı mesleğin ne alakası var yaptığı mesleğe saygım sonsuz mesajımı neden siliyor muşum
Meydan da bekliyormuş işte haydinnNe alakası var hodri meydan diyordu nerde demiş nxkxkcldld sakin lütfen
bir daha olmasın bak uykum gelirYav beni oyalıyorlar kusura bakma
Kardesim calitigi bolgede daha bugun bi komutani sehit düştü cok daha onemlj isleri varOyunla yaptığı mesleğin ne alakası var yaptığı mesleğe saygım sonsuz mesajımı neden siliyor muşum
Onayladım darbe zamanı paraya ihtiyacınız vardırTransferleri onaylasana iki dk
Adam nasıl aktif olmasını bekliyorsunNe alakası var hodri meydan diyordu nerde demiş nxkxkcldld sakin lütfen
Gerek kalmadı ban yemişimOnayladım darbe zamanı paraya ihtiyacınız vardır
Allah rahmet eylesin. Şehidimizin mekanı cennet olsun.Kardesim calitigi bolgede daha bugun bi komutani sehit düştü cok daha onemlj isleri var
İnşallah ben de yemem ya ittifak mittifak bi işim yok benim. şu oyunda aldığım vip yi henüz 30 gün kullanabilmişliğim yok lütfen ban yemeyeyim artıkGerek kalmadı ban yemişim
Lafı başka yere çekmeyin lütfenAdam nasıl aktif olmasını bekliyorsun
Amin nur icinde yatsinAllah rahmet eylesin. Şehidimizin mekanı cennet olsun.
Bi kere daha ye kral bişe olmaz sjsjsj.İnşallah ben de yemem ya ittifak mittifak bi işim yok benim. şu oyunda aldığım vip yi henüz 30 gün kullanabilmişliğim yok lütfen ban yemeyeyim artık
Siz nerede demissiniz ona itafen yazdi baskanimLafı başka yere çekmeyin lütfen
OkLafı başka yere çekmeyin lütfen
Bulsun kardeş dm atsın kocası konum atayımKocası gamzeden önce seni bulur malum polistir kendisi
Mesut abi hayırdır komutanlara ne yapıcanUsahin nerde beni bulsun
Darbe yapmasınlar diye tankın önüne atacam kendimiMesut abi hayırdır komutanlara ne yapıcan