DARBE İPTAL (41 Kişi İçeride)

Berkin Bakırel

52. Dönem Milletvekili ve Altın Ok Partisi Gönüllü
Vatandaş
Sana mı soracağım altınok'taki herkes benim için bitmiştir hepiniz çıkarcısınız benimle muhatap dahi olmayın
Bizde Meraklıydık sanki ismail başkan bizi bitirmesin diye. Emin ol ki senin için ölüp bitmeyiz be. Burada çıkarcı denilecek en son kişi sensin İsmail Başkan. Makam ve Mevki için Bütün partileri geziyorsun. İnşallah burada kalıcı kalman dileğin ile. Hadi sana başarılar.

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Bizde Meraklıydık sanki ismail başkan bizi bitirmesin diye. Emin ol ki senin için ölüp bitmeyiz be. Burada çıkarcı denilecek en son kişi sensin İsmail Başkan. Makam ve Mevki için Bütün partileri geziyorsun. İnşallah burada kalıcı kalman dileğin ile. Hadi sana başarılar.
Ya bir sus ya biriniz bitti biriniz başlıyor

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
Ben Ayrıca sizi bitireceğim demedim ama sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anla

Berkin Bakırel

Vatandaş
Ben Ayrıca sizi bitireceğim demedim ama sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anla
Bizi bitirmen ile alakalı kafada bitirmekten bahsettim. Fakat sen onu başka tarafından anlıyorsan eyvallah. İletişimimizi ve ilişkimizi tamamen koparmak anlamında da yazdım. Hadi eyvallah. Partinde sana başarılar.

İsmail bozkaya

Üye
Vatandaş
İsmail noluyor hayırdır.
Bir şey olmuyor başkanım Sabahtan beri demediklerini bırakmadılar daha dün geceden beri ben hala partinizi az da olsa saygı duyuyorum ama Herkesin düşüncesi Özgür benim bu kadar üstüme gelmeniz fazla sana demiyorum partine diyorum biriniz haysiyetsizde biriniz iki paralık der yetmedi WhatsApp'tan boş yapar diğerlerini saymıyorum bile sana soruyorum ben bu lafları hak edecek ne yaptım sırf birini destekledim diye

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bir şey olmuyor başkanım Sabahtan beri demediklerini bırakmadılar daha dün geceden beri ben hala partinizi az da olsa saygı duyuyorum ama Herkesin düşüncesi Özgür benim bu kadar üstüme gelmeniz fazla sana demiyorum partine diyorum biriniz haysiyetsizde biriniz iki paralık der yetmedi WhatsApp'tan boş yapar diğerlerini saymıyorum bile sana soruyorum ben bu lafları hak edecek ne yaptım sırf birini destekledim diye
Satmışsın herkesi makam için öyle dediler

Berkin Bakırel

Vatandaş
İsmail Başkan, Dünden beridir bütün üyelerimize demediğini bırakıyorsun. Tabiri caiz ise Yumruğu sallıyorsun. Daha sonra Yumruk sana gelince yapmayın benim üzerime geliyorsun diyorsun. Benim burada cevap vermemin sebebi, Partime ve onun üyelerine Birtakım laflar ediyorsun. Bunu yapmayın senin bulunduğun parti benim bizim bulunuduğumuz parti de seni alakadar etmesin yolumuza bakalım. Sen bir laf söylüyorsun diye biz ona cevap verince direkt ben mağdurum ayaklarına yatmayın yeter bıktırdı.