Bilgemi çağıralımAltın ok partisine kadın kolları başkanı aranıyor..
Nitelik : Kadın olması
(Bulamazsak birini feda edeceğiz, acil yardım.)
Bilgemi çağıralımAltın ok partisine kadın kolları başkanı aranıyor..
Nitelik : Kadın olması
(Bulamazsak birini feda edeceğiz, acil yardım.)
Bir varmis bir yokmus oyun hayatim boyunca parti baskanligi disinda pek bir unvanim oldugunu hatirlamiyorum ama zamaninda birbirbirine etek giydirenleri hatirladim biandaaa@Senoş @Bİlgem Göktürks Gelin bakim iş çıktı size
Altın ok kadın kollari başkanı olacaksınBir varmis bir yokmus oyun hayatim boyunca parti baskanligi disinda pek bir unvanim oldugunu hatirlamiyorum ama zamaninda birbirbirine etek giydirenleri hatirladim biandaaaanlasilan ozlemisin ama az daha beklemen lazim yaaa
![]()
Yaa ole olmadi bole olmadi hepten yok olsun diyosunnnn olurr oda olurrAltın ok kadın kollari başkanı olacaksın
Ameliyatlar uzun sürüyor galibaBir varmis bir yokmus oyun hayatim boyunca parti baskanligi disinda pek bir unvanim oldugunu hatirlamiyorum ama zamaninda birbirbirine etek giydirenleri hatirladim biandaaaanlasilan ozlemisin ama az daha beklemen lazim yaaa
![]()
Gecti bitti sen cok geride kalmissin ileriye donuk yasa kardes gecmise takili kalirsan ancak bole laf sokcam diye ugrasirsin.Ameliyatlar uzun sürüyor galiba![]()
Bazen anlıyorsun işte etek giydirdiklerin daha delikanlıymisBir varmis bir yokmus oyun hayatim boyunca parti baskanligi disinda pek bir unvanim oldugunu hatirlamiyorum ama zamaninda birbirbirine etek giydirenleri hatirladim biandaaaanlasilan ozlemisin ama az daha beklemen lazim yaaa
![]()
Estağfurullah laf sokma gibi bir durum söz konusu değil abla. Zamanında bize söylenen şeylere nazaran dedim. Yoksa kimseye laf sokma gibi bir durumumuz yok. Öyle olsa zaten anlaşılır. Üstüne bu kadar alınma abla ben neyin ne olduğunun farkındayım için rahat olsunGecti bitti sen cok geride kalmissin ileriye donuk yasa kardes gecmise takili kalirsan ancak bole laf sokcam diye ugrasirsin.
Her zaman cikarlar konusulur bu oyunda dostluk disarda sorun yok ki.oda oluur buda olurr bulurlar birini ya olmadi dedikleri gibi artik birini feda ederler napak.Bazen anlıyorsun işte etek giydirdiklerin daha delikanlıymis
Hee unutma göktürkü çıkarım icin destekledim hiçbir zaman dostluk ayağıyla yanaşmadım![]()
Geçmişe takili kalsaydik çok takılıp düşerdik bilgem ablam. Burada olduğumuza göre geçmişi de geride bıraktık demektir buGecti bitti sen cok geride kalmissin ileriye donuk yasa kardes gecmise takili kalirsan ancak bole laf sokcam diye ugrasirsin.
Eyvallah. Neyse oyunda degilim.gerilmesin kimse bu kadar. Ben pek uzerime alinmam.hadi allaha emanetEstağfurullah laf sokma gibi bir durum söz konusu değil abla. Zamanında bize söylenen şeylere nazaran dedim. Yoksa kimseye laf sokma gibi bir durumumuz yok. Öyle olsa zaten anlaşılır. Üstüne bu kadar alınma abla ben neyin ne olduğunun farkındayım için rahat olsun![]()
Gerilmiyoruz ablam. Gerçekleri söylüyoruz. Üstüne alınma zaten eğer ki yanlış bir durum yoksa. Sende Allah'a emanet ol. EyvallahEyvallah. Neyse oyunda degilim.gerilmesin kimse bu kadar. Ben pek uzerime alinmam.hadi allaha emanet
Pravo aplamGecti bitti sen cok geride kalmissin ileriye donuk yasa kardes gecmise takili kalirsan ancak bole laf sokcam diye ugrasirsin.
Gel tavla atakPravo aplam![]()
Yok aplam ziyarete geldiGel tavla atak
Ablam gelmişBir varmis bir yokmus oyun hayatim boyunca parti baskanligi disinda pek bir unvanim oldugunu hatirlamiyorum ama zamaninda birbirbirine etek giydirenleri hatirladim biandaaaanlasilan ozlemisin ama az daha beklemen lazim yaaa
![]()
Tamam sjdjksjdksjYok aplam ziyarete geldi![]()
Ablam çok gerildi öyle söyleyince niye acabaYok aplam ziyarete geldi![]()
Geçmiş bitmiş hzhshxhsAblam çok gerildi öyle söyleyince niye acaba![]()