Yanlış Atama Hk. (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismaildkul

Milli Gençlik 🌹
Vatandaş
Ehli olup olmadığım, yaptığım tek bir hata ile karara bağlanıyor ise, tarihteki hiç bir lider, başkan, öncü, sanatçı, aşçı, mimar, muhendiz hatta peygamber, yaptığı hiç bir işte asla ama asla ehil olamamış demektir.

Sizi sabırlı ve yapici olmaya davet ediyorum.
Sanmıyorum ki siz hayatınızın hiç bir aşamasında hiç bir hata yapmamış olasınız. Bu kadar talepkar olmaya kendinizi nasıl layık buluyorsunuz?
Sayın bakan boştaki vali ve bb ler içinde bir an önce atama bekliyoruz malum makamlar boş mu kalsın :)

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Ehli olup olmadığım, yaptığım tek bir hata ile karara bağlanıyor ise, tarihteki hiç bir lider, başkan, öncü, sanatçı, aşçı, mimar, muhendiz hatta peygamber, yaptığı hiç bir işte asla ama asla ehil olamamış demektir.

Sizi sabırlı ve yapici olmaya davet ediyorum.
Sanmıyorum ki siz hayatınızın hiç bir aşamasında hiç bir hata yapmamış olasınız. Bu kadar talepkar olmaya kendinizi nasıl layık buluyorsunuz?

Bir önceki mesajında bu bir oyun demedin mi sen ?
Verdiğin örnekler ile bir oyunu kıyasladın şimdi de.

Tamam bu seferlik affettik, birdaha olmasın tamam mı?

Usahinkoc

Üye
Vatandaş-2
Bir önceki mesajında bu bir oyun demedin mi sen ?
Verdiğin örnekler ile bir oyunu kıyasladın şimdi de.

Tamam bu seferlik affettik, birdaha olmasın tamam mı?
Senin beklentilerinin dengi örnekler bunlar.

Affetme büyüklüğünü gösterdiğin için teşekkür ederim. Müsait bir zamanda ziyaretime gel, elini de öpeyim. Adresi ayirca veririm istersen 😇 senin gibi cömert ve âlî bir zâtı dünya gözüyle görmeyi çok isterim.

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Senin beklentilerinin dengi örnekler bunlar.

Affetme büyüklüğünü gösterdiğin için teşekkür ederim. Müsait bir zamanda ziyaretime gel, elini de öpeyim. Adresi ayirca veririm istersen 😇 senin gibi cömert ve âlî bir zâtı dünya gözüyle görmeyi çok isterim.

Adresi bekliyorum erkek 😃

Usahinkoc

Üye
Vatandaş-2
Usahinkoc desem tanırlar mi peki? 😃
Tanırlar. Burası küçük yer, herkes birbrini bilir. Durakta köşede güzel bir kafede var. Oturur çay içer konuşuruz. Biz misafiri severiz. Ev sahibi olmanın Hatirina kimseye birşey de demeyiz. Bizim biradan kimse yüzü asık ayrilmaz.

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Tanırlar. Burası küçük yer, herkes birbrini bilir. Durakta köşede güzel bir kafede var. Oturur çay içer konuşuruz. Biz misafiri severiz. Ev sahibi olmanın Hatirina kimseye birşey de demeyiz. Bizim biradan kimse yüzü asık ayrilmaz.

Yolum düşerse sözüm olsun. Yoğunluğunun arasında engel olmak istemem ama.
Birde emlakçı mısın?

Usahinkoc

Üye
Vatandaş-2
Yolum düşerse sözüm olsun. Yoğunluğunun arasında engel olmak istemem ama.
Birde emlakçı mısın?
Engel olacak kadar çok kalacagini sanmiyorum. Ama Yatılı geleceksen ona göre hazırlık yapmak gerek. Önceden haber vermezsen kahvaltıya talim edersin, haberli gelirsen güzel yemek yersin.

Emlakçı Değilim. Ama satilik kiralık ev lazımsa yardımcı olurum, en azından doğru kişilerle bulustururum, benim komisyonla payla işim olmaz. Maksat insanların işi görülsün.

F.T

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Engel olacak kadar çok kalacagini sanmiyorum. Ama Yatılı geleceksen ona göre hazırlık yapmak gerek. Önceden haber vermezsen kahvaltıya talim edersin, haberli gelirsen güzel yemek yersin.

Emlakçı Değilim. Ama satilik kiralık ev lazımsa yardımcı olurum, en azından doğru kişilerle bulustururum, benim komisyonla payla işim olmaz. Maksat insanların işi görülsün.

Habersiz misafirlik olur mu? Olmaz. Sağlam masa isterim. Çerkezköy dedin kandırdın bir kere. Yakınız da zaten aramızda bir boğaz var hepsi bu.

Oto galerici misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...