Milli Harekat Birleşme Bildirisi (17 Kişi İçeride)

KUTALMIŞ BEY.

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI - NİZAMÜLMÜLK
Vatandaş
….

Ekli dosyalar

• ScreenRecording_01-21-2025 00-49-19_1.mov
    13.9 MB · Görüntüleme: 0

Hasanc57

Altın Ok-Parti Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Arkadaslar kalp kirmaya gonul koymaya gerek yok. Herkes kendi partisinde basarili olsun.

gork4m

Üye
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline Oyuncuları,

Türk milletinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, ulusal çıkarlarımızı daha etkili savunmak ve güçlü bir siyasi yapı oluşturmak adına Türk Ulus Partisi ve Milli Harekat Partisi olarak birleşme kararı almış bulunmaktayız.

Bu birleşme, iki partinin ortak idealleri doğrultusunda, daha güçlü ve kararlı bir mücadele verebilmek amacıyla gerçekleştirilmiştir. Vatanımızın birliği, milletimizin refahı ve devletimizin bekası için çıktığımız bu yolda, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz.

Tüm dava arkadaşlarımızı ve vatan sevdalılarını, bu büyük güç birliğine destek vermeye ve saflarımıza katılmaya davet ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar, güçlenerek ilerleyeceğiz!

Saygılarımızla,

Milli Harekât Partisi Yönetimi
Zaten birleşmemişmiydiniz?

GIRIG REİS

🇹🇷16.DÖNEM ADALET BAKANI 🇹🇷
34. Dönem Oyun başkanı
Bizden alacagin son kisilerdi. Herkes oldugu yerde mutlu olsun. Fatih sizin oraya gelirse partiyi dağıtır. Bence davet etme.
Fatih tutuk zaten Altın oka milli harekattan geldi.
Açıklıyorum Fatih tutuk bizim ajanımızdır
Tamam Fatih görev tamamlanmıştır.
Dön yuvana kardeşim 😀

Ekli dosyalar

• 1739384554772.jpg
    1739384554772.jpg
    456 KB · Görüntüleme: 28

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Dalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar belirler hayirli işler

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
O zaman rüzgar benim arkamda dogru yere getirmis beni sizden kacirmis daha ne isterimki ben tarafli bir parti yonetiminde aylarimi harcamisim meğersem ama nafile
Gün gelir o rüzgar başka yerede götürür bizim öyleleriyle işimiz yok bizde gönül bağı var dostluk var kardeşlik var yanimizda kalan kardeşlerimiz bize yeter.