Ee onu zamaninda yonetimde taraf tutarken dusunucektinizBir elma dahaama çürük olanından.
Ee onu zamaninda yonetimde taraf tutarken dusunucektiniz
Fati hdi işine kardeşimTamam Ali sensin![]()
Zaten birleşmemişmiydiniz?Değerli BaşkanOnline Oyuncuları,
Türk milletinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, ulusal çıkarlarımızı daha etkili savunmak ve güçlü bir siyasi yapı oluşturmak adına Türk Ulus Partisi ve Milli Harekat Partisi olarak birleşme kararı almış bulunmaktayız.
Bu birleşme, iki partinin ortak idealleri doğrultusunda, daha güçlü ve kararlı bir mücadele verebilmek amacıyla gerçekleştirilmiştir. Vatanımızın birliği, milletimizin refahı ve devletimizin bekası için çıktığımız bu yolda, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz.
Tüm dava arkadaşlarımızı ve vatan sevdalılarını, bu büyük güç birliğine destek vermeye ve saflarımıza katılmaya davet ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar, güçlenerek ilerleyeceğiz!
Saygılarımızla,
Milli Harekât Partisi Yönetimi
Tuttugunuz taraf yanlis sizin adi ustunde siz tutunamayanlarsinizHala tuttugumuz taraftayiz doğrular ve yanlışlar ile. Bizde birşey değişmedi, değişen sizlersiniz![]()
Değişen sensin kimse sana laf atmazken kendin kaşındın muhttabım değilsinHala tuttugumuz taraftayiz doğrular ve yanlışlar ile. Bizde birşey değişmedi, değişen sizlersiniz![]()
Fatih tutuk zaten Altın oka milli harekattan geldi.Bizden alacagin son kisilerdi. Herkes oldugu yerde mutlu olsun. Fatih sizin oraya gelirse partiyi dağıtır. Bence davet etme.
TamamDalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar belirler hayirli işler
O zaman rüzgar benim arkamda dogru yere getirmis beni sizden kacirmis daha ne isterimki ben tarafli bir parti yonetiminde aylarimi harcamisim meğersem ama nafileDalından kopan yaprağın akıbetini rüzgar belirler hayirli işler
Siz daha isin aslını öğrenemissiniz. SaygilarFatih tutuk zaten Altın oka milli harekattan geldi.
Açıklıyorum Fatih tutuk bizim ajanımızdır
Tamam Fatih görev tamamlanmıştır.
Dön yuvana kardeşim![]()
Sahi o dönem ob seçimi heyecanı araya kaynadı Milli harekata Kendi isminle ajan olarak girmeyi nasıl başardın kankam @F.TFatih tutuk zaten Altın oka milli harekattan geldi.
Açıklıyorum Fatih tutuk bizim ajanımızdır
Tamam Fatih görev tamamlanmıştır.
Dön yuvana kardeşim![]()
AjanmısınHala tuttugumuz taraftayiz doğrular ve yanlışlar ile. Bizde birşey değişmedi, değişen sizlersiniz![]()
Gün gelir o rüzgar başka yerede götürür bizim öyleleriyle işimiz yok bizde gönül bağı var dostluk var kardeşlik var yanimizda kalan kardeşlerimiz bize yeter.O zaman rüzgar benim arkamda dogru yere getirmis beni sizden kacirmis daha ne isterimki ben tarafli bir parti yonetiminde aylarimi harcamisim meğersem ama nafile
Yeşil elma belirtme yazarmisin kızıl olan çürümezBir elma dahaama çürük olanından.
Aynen öyle bu eşsiz başarısının mükafatı olarak Fatihe belediye başkanlığı verdik.Sahi o dönem ob seçimi heyecanı araya kaynadı Milli harekata Kendi isminle ajan olarak girmeyi nasıl başardın kankam @F.T![]()