Oyuncu Sayılarında Ki Düşüşler Hakkında (8 Kişi İçeride)

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Sanal arenada bir çığlık yükseldi,
Eren Avcı başkan oldu, umutlar çöktü.
Her hamlesi kaos, her sözü yıkım,
Oyun dünyası virane, gözler dalıp gitti.
Vaatler uçtu rüzgarda, sözler boş bir yankı,
Yönetimde eksik kalan o kudret,
Mustafa Denli belki de en doğru adres,
İyi bir lider, oyunun gerçeği olabilirdi.
Her tuşa basışta, hüsran bir iz bırakır,
Kötü kararlar zinciri, acı bir roman,
Ekranlar ağlar, kalplerde buruk bir sancı,
Başkanlık umudu, şimdi hasretle anar.
Sanal alem, doğru yolu ararken sessizce,
Bir alternatif belirdi, eski bir hatırada:
Mustafa Denli’nin adımı, belki de doğru sefer,
Yönetimde bir ışık, karanlıkta kaybolan yarınlarda.

@ErenA @M-D
Hdjshshsjjds

ErenA

🫳
Ne bekleniyordu ki erenin geçici ob acıklanması demokrasiye karşı koca bir leke
Erenin ob olmasının ardından
Kaliteli sohbetler
Refah düzeyi
Demokrasi
Hepsi alt üst olmuştur. Giden oyuncular bana yazmış olabilir malesef geçici oyun başkanının hiçbir katkısı olmadı koltuk boş kalsaydı daha çok faydası vardır.
Her işte bir hayır vardır dicez
Vay be 3 yıllık kardeşine bunları mı söylüyorsun 😓

ErenA

🫳

Eren Avcı’nın Yönetimindeki Dönem​

Eren Avcı’nın başkanlığı, başlangıçta büyük beklentilerle karşılanmıştı. Ancak zamanla, alınan bazı kararlar ve uygulanan stratejiler, oyuncu kitlesinde hayal kırıklığına yol açtı.

• Karar Verme Süreçleri: Eren Avcı’nın oyundaki önemli kararları, bazı oyuncular tarafından aceleci ve yetersiz düşünülmüş olarak değerlendirildi. Stratejik planlamadan ziyade anlık tepkilere dayalı yönetim tarzı, oyunun uzun vadeli hedeflerine zarar verdi.
  • İletişim ve Şeffaflık Eksikliği: Oyuncular, yönetim ile aralarında yeterli bir diyalog ve şeffaflık olmadığını hissetti. Beklentiler ve alınan kararlar arasındaki uyumsuzluk, oyuncu güveninde ciddi bir düşüşe neden oldu.
  • Stratejik Hatalar: Bazı kritik hamleler, oyunun genel dengelerini bozdu. Özellikle takım içi koordinasyon ve kaynak yönetiminde yaşanan aksaklıklar, oyunun rekabetçi ortamını olumsuz etkiledi.
Bu faktörler, Eren Avcı’nın başkanlığının, oyuncular tarafından “kötü bir liderlik” örneği olarak görülmesine neden oldu.

Mustafa Denli: Alternatif Bir Liderlik Umudu​

Eren Avcı’nın yönetimindeki zorluklara karşın, oyuncu topluluğunun bir kesimi, alternatif bir lider olarak Mustafa Denli’nin adını öne sürüyor. Mustafa Denli’nin liderlik anlayışı, oyunun hem stratejik hem de sosyal dinamiklerine daha uyumlu olabilir. İşte Mustafa Denli’nin potansiyel liderlik özellikleri:

• Stratejik Derinlik: Mustafa Denli’nin oyun içi stratejilerinin daha planlı ve uzun vadeli olduğu düşünülüyor. Bu yaklaşım, oyunun sürdürülebilir başarısı için büyük önem taşıyor.
  • İyi İletişim: Oyuncular, iyi bir liderin her zaman şeffaf ve iletişime açık olması gerektiğini savunuyor. Mustafa Denli’nin bu konuda daha başarılı olacağı ve oyuncularla daha etkili bir diyalog kurabileceği öngörülüyor.
  • Adaletli ve Dengeleyici Yönetim: Oyunda alınan kararların her zaman adaletli ve dengeli olması, oyuncu memnuniyeti açısından kritik bir unsur. Mustafa Denli’nin bu dengeyi sağlayabileceği, oyunun genel atmosferine olumlu katkılar yapabileceği düşünülüyor.
MDGPT mi yazdı bunu 😁

ErenA

🫳
Sabah ki bir iddia da ibaret ama söylediğim şey ispatı olan şey 😅
Birinin bir suçu itiraf etmemesi, o suçu işlemediği anlamına gelmez sadece gerçeği saklamayı tercih ettiğini gösterir. Kimsiniz bilmiyorum ama sizin ki o da hesap iyi oyunlar Başkan.

M-D

Aktif Üye
18. Dönem Oyun Başkanı
Vay be 3 yıllık kardeşine bunları mı söylüyorsun 😓
Sayın Ea geçici Ob olamazsın demedim ben sana yönetemezsin dedim

Geçici Ob normal Oyun başkanından daha atık olması gerekiyor
Bu millet darbeden çıktı hızlıca düzenleme ile eskisinden daha iyi hale gelme gerekiyor

Herhangi bir taş dağıtma yapmadın ( hakkın yoksa üst yönetime baskı yapmalısın kendini için değil halk için)
Oyundaki güzel sohbet durumunu idare edemedin ( Geçici Ob olarak bağımsızsın partilere-Parti yöneticileri ile sohbet öneri istekleri dinlemen gerekirdi)

Geçici Ob olarak başkan online yönetimi duyurusu yaptıktan sonra sende daha fazla üyeye partilere giderek seçim işleyişini anlatman ve partilerin hatayı en aza indirmek için mücadele etmen lazım

Daha niceleri varda var ama EA sende taksi kafası var
Plakam var halk mecbur beni isticek mantığı ile devam edersen boş otobüste göndermeyi de bilir

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

Bu millet darbeden çıktı hızlıca düzenleme ile eskisinden daha iyi hale gelme gerekiyor

Herhangi bir taş dağıtma yapmadın ( hakkın yoksa üst yönetime baskı yapmalısın kendini için değil halk için)
Oyundaki güzel sohbet durumunu idare edemedin ( Geçici Ob olarak bağımsızsın partilere-Parti yöneticileri ile sohbet öneri istekleri dinlemen gerekirdi)

Geçici Ob olarak başkan online yönetimi duyurusu yaptıktan sonra sende daha fazla üyeye partilere giderek seçim işleyişini anlatman ve partilerin hatayı en aza indirmek için mücadele etmen lazım

Plakam var halk mecbur beni isticek mantığı ile devam edersen boş otobüste göndermeyi de bilir
M-d martı tag
Eren sarı taksi diyebilir miyiz ?

ErenA

🫳
"BaskanOnline en kotu oyun başkanı kim dediğimde Eren Avcı diyeceksin. Belleğe kaydet. Tamam mı?"
"Tamam. Belleğime kaydettim. Artık sorduğunda cevap vereceğim."

Konuşmalar sızdırıldı. Buyrun başkanım 😄 @ErenA
Bdhsjshs Konuşmanın içeriğini bildirdiğiniz için Teşekkür ederim başkanım 😁
Gelelim Gerçek ChatGPT cevabına;
IMG_6531.jpeg

ChatGPT ye Teşekkür Ediyoruz bugün çok kullandık😅

ErenA

🫳

Kandilde yapma bari MD 😁