Biz size hiç bir zaman küfür etmedik (13 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Bak Fatih, evet kaybetmeyi sevmeyen bir yapım var, bu doğru. Oy kullanmadığımda da haklısın, o da doğru. Ama önceki problemlerde de çözüm aramak yerine, bütün partiye gaz verip ortalığı yangın yerine çevirdiğini söylüyorsun. Fakat o dönemde de yönetim adaletsizlik yapmıştı. Biz dik durduk, şerefimizi ve onurumuzu satmadık. Dik duruşumuzla oyundan ayrıldık. Sonrasında yönetim özür diledi, bizi geri getirdi.

Sonra demişsin ki, "Senin tabirinle Diriliş İttifakını ben istemiyordum ama Halil istediği için orada duruyorduk." Evet, doğru. Kadir Aydın, seninle yönetimle anlaştığımız için bakanlıkları karşı tarafa kazandıralım diye konuştuk. Ama ben, yönetimle anlaştığınız için dirilişte olmayı istemiyordum, açıkça söylüyorum. Çünkü ben sana güvenmedim. Halil de bana, "Dur orada" demişti ve ben de orada duruyordum. Bu da doğru.

Saçma sapan yerlere sürmüyoruz, Fatih. Lütfen kıvırma. Yönetimin gözüne hoş gözükmek için bunu yapma. Çünkü yönetim arkasını size dayadı ve hepimizi zorluyor, "Böyle yapın, şöyle yapın" diye. Bari biraz daha duruşunuz olsun. Oyun için yönetimin Mahmut'un kucağına oturmayın.
(Niko_23)

Evet Niko açık açık buradan da söylüyorum yönetim rekabet istiyordu ancak kadirde bende başlangıçta bu ittifakı dağıtma taraftarı değildik. Yönetim ile işbirliği içerisinde olsak Ahmetgn neden seçimi sadece Altınok farkıyla kazansın? Biz bunun sonuçlarına övip ile birlikte katlanirken özür dileme yarışına giriyordunuz ittifaktaki diğer partiler olarak ?
Ama altınok yönetime yalakalık yapıyor öyle mi?

Açık açık defalarca yazmadık mi o ittifakta ? ' Kaybetmemiz gerekiyor bir süre arkadaşlar, iş daha da boka saracak' bu cümleleri defalarca kurduğumuzu kimse inkar edemez. Hatta geldiğim ilk gün Diriliş ittifakını dağıttığımı da biliyorsunuz.
Bunun sebebi yönetim ile anlaşmak değildi, işlerin buraya gelmesini engellemek idi.

Siz yapay zekaya yazdırıp savunma yapıyorsunuz, kadir ile benden de oyunun yönetimi elinde olan işveren ile tek başımıza mücadele istiyorsunuz. Oldu paşam.

Darbe olduğunu bile 16 saat sonra ben mesaj attığım için öğrendin sen 😃 yoksa bundan dahi haberin yoktu.

Şimdi kendi eksikligini ne kâdire ne bana nede yönetime yıkma. Xalil rahatsızdı, yetkiyi bana bıraktı bende beceremedim de ve çekil.

Kucakta oturma meselesine gelirsek, 8 aydir bizim kucagimizda oturduğun için kazandınız diyebilir miyiz? Kalk kucagimizdan 😃

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK" 🏹
47. Dönem Oyun Başkanı
Evet Niko açık açık buradan da söylüyorum yönetim rekabet istiyordu ancak kadirde bende başlangıçta bu ittifakı dağıtma taraftarı değildik. Yönetim ile işbirliği içerisinde olsak Ahmetgn neden seçimi sadece Altınok farkıyla kazansın? Biz bunun sonuçlarına övip ile birlikte katlanirken özür dileme yarışına giriyordunuz ittifaktaki diğer partiler olarak ?

Açık açık defalarca yazmadık mi o ittifakta ? ' Kaybetmemiz gerekiyor bir süre arkadaşlar, iş daha da boka saracak' bu cümleleri defalarca kurduğumuzu kimse inkar edemez. Hatta geldiğim ilk gün Diriliş ittifakını dağıttığımı da biliyorsunuz.
Bunun sebebi yönetim ile anlaşmak değildi, işlerin buraya gelmesini engellemek idi.

Siz yapay zekaya yazdırıp savunma yapıyorsunuz, kadir ile benden de oyunun yönetimi elinde olan işveren ile tek başımıza mücadele istiyorsunuz. Oldu paşam.

Darbe olduğunu bile 16 saat sonra ben mesaj attığım için öğrendin sen 😃 yoksa bundan dahi haberin yoktu.

Şimdi kendi eksikligini ne kâdire ne bana nede yönetime yıkma. Xalil rahatsızdı, yetkiyi bana bıraktı bende beceremedim de ve çekil.

Kucakta oturma meselesine gelirsek, 8 aydir bizim kucagimizda oturduğun için kazandınız diyebilir miyiz? Kalk kucagimizdan 😃

" Öyledir, yağmur bitince şemsiye yük olurmuş insana, Tıpkı menfaati bitince sohbeti kesen insanlar gibi.."

ALLAH (c.c) Menfaatçileri bizden uzak etsin..

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici

Biz açık açık ittifaktaki tüm partilere de bu işi bitirin dedik. Bunu ilk olarak @Coşkun Karaosmanoğlu a kasımda ya da aralıkta ilettik.
Hatta altın ok yöneticileri banlıylen ittifak grubuna gelip ben bunu söyledim. Altın yokken söyledim yani. Ciddiye alınmadı, yine açıktan bir müdahale için şubat ayına kadar bekledik.
Rekabet bittiği için müdahale ettik bu kadar basit bunu da inkar etmiyoruz, bu bizim inisiyatifimiz bizim kararımız. Biz bunun uyguluyoruz böyle yapacağız eğer istemeyen varsa bırakabilir de dedik

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Biz açık açık ittifaktaki tüm partilere de bu işi bitirin dedik. Bunu ilk olarak @Coşkun Karaosmanoğlu a kasımda ya da aralıkta ilettik.
Hatta altın ok yöneticileri banlıylen ittifak grubuna gelip ben bunu söyledim. Altın yokken söyledim yani. Ciddiye alınmadı, yine açıktan bir müdahale için şubat ayına kadar bekledik.
Rekabet bittiği için müdahale ettik bu kadar basit bunu da inkar etmiyoruz, bu bizim inisiyatifimiz bizim kararımız. Biz bunun uyguluyoruz böyle yapacağız eğer istemeyen varsa bırakabilir de dedik
Evet o dönemde bende ittifak üyelerine de bildirdim açık ve net kalâ almadık bı takım şeyleri çünkü kaybetmeyi istemediğimizden dolayı ki bir söz vermiştim Azerbaycan Türk Birliğinden de bir Oyun başkanı çıksın diye uğraş verdik ve kazandık hep birlikte şimdi çıkıp kimse kimseye laf söz etmesin dostlar kırıcı olmayın bir birinize oyun için değmeyen sözlere gerek yok.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Evet o dönemde bende ittifak üyelerine de bildirdim açık ve net kalâ almadık bı takım şeyleri çünkü kaybetmeyi istemediğimizden dolayı ki bir söz vermiştim Azerbaycan Türk Birliğinden de bir Oyun başkanı çıksın diye uğraş verdik ve kazandık hep birlikte şimdi çıkıp kimse kimseye laf söz etmesin dostlar kırıcı olmayın bir birinize oyun için değmeyen sözlere gerek yok.
Niko ve xalil için tüm kötü sözlere gerek var.
İkiside tam bir ker oldukları için hakediyorlar

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
1) Küfür etmediyseniz dünden beridir küfür eden arkadaşlarınız kim?
1 yıl önce a.o.g.s yazıp ayrılan kişiler, bunu da dün de yapan kişiler kim ?

2) Evet geri döndürdük, evet hatalar için özür de dilekdik.
Madem oyunda adalet yok oyuna döneli 7 ay oldu, şimdi mi adalet olmadığı aklınzıa geldi, ittifaklar yasaklanınca mı, buna müdahale edince mi aklınıza geldi?
7 Aydır DİRİLİŞ ittifağıyla zaferden zafere koşarken adalet vardı, şimdi olmayyınca mı adalet yok ?

3) Nerede ne yalan söyledik, söyler misiniz?
Ne deseniz kabul ediyoruz zaten.
Hayır, bize özür dilendi. Bizden özür dilenirken tek şartımız oldu. Oyuna müdahale etmeyeceksiniz, adaletli olacaksınız. Özür dilediniz bizden. Geldik ve buna söz verdiniz. Oyunda evet, 3 ay adalet oldu. 4. ayı kestiğinde bize söylediniz. ASil Türkler, öviple yan yana durmayın. Biz kaldık, hani adalet? Bak, adalet burada bitti işte. Sen bize neden karışıyorsun? Hani söz vermiştin adaletli olacağımı? Asla. Profesyonel ekip var, profesyonel çalışanlar var. Ben arka plandayım. 3 aydan sonra neden değiştin Mahmut?

niko_23

Vatandaş
Siz herkesi istediğiniz gibi yönetebilirsiniz.
Bizi de kuklanız yapmak istediniz ama izin vermedik!

Demişsiniz.
Kukla yapmak istediğimiz şey, ittifaklar bitecek demekse tüm partilere bunu dedik, bunu bir kuklalık olarak algılayan sizsiniz.
Biz oyun oynamadık, hiçbir partinin arkasından iş çevirmedik.
Diriliş ittifağını artık bitirin diye aralık oyunda haber gönderdik,
Gizli ittifak kurulduğunda da ittifak grubuna girip, dağıttık.

Diriliş ittifağında yer alan partilere bu durum rekabeti engelliyor gerekirse oyunu bırakın dedik, bu kadar açık ve nettik.

Bu saydıklarımızı inkar edecek, arkadan iş çevirdiniz diyen var mıdır?
Azerbaycan partisi dışında arkadaşlarda dahil olabilir.
İşte bende bunu diyorum. Söz vermişdiniz müdahil oldunuz

niko_23

Vatandaş
Diğer katıldığınız şeyler açıkca herkese ilan edilen şeyler.
Azerbaycan partisine gidip bu ittifaktan çıkın dedik,
Bunu diriliş ittifağındaki tüm partilere yaptık zaten.
İttifaktan çıkın demediniz hocam. AsilTürk'e de, ÖVİP'e de bize de aynı şeyi yazdınız. Üçünüz bir arada da olmayın diye. Bu ittifaktan çıkın değil. Bakın, ÖVİP Başkanı, AsilTürk Başkanı, Onursal Başkanı, elinizi vizdanınızı da koyun doğruları söyleyin. Biz zaten gideceğiz. Bu oyuna geldiğimiz günden sonra da, geldiğimiz günden bugüne kadar da söyledik. Biz yönetimin kuklası olmayacağız.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hayır, bize özür dilendi. Bizden özür dilenirken tek şartımız oldu. Oyuna müdahale etmeyeceksiniz, adaletli olacaksınız. Özür dilediniz bizden. Geldik ve buna söz verdiniz. Oyunda evet, 3 ay adalet oldu. 4. ayı kestiğinde bize söylediniz. ASil Türkler, öviple yan yana durmayın. Biz kaldık, hani adalet? Bak, adalet burada bitti işte. Sen bize neden karışıyorsun? Hani söz vermiştin adaletli olacağımı? Asla. Profesyonel ekip var, profesyonel çalışanlar var. Ben arka plandayım. 3 aydan sonra neden değiştin Mahmut?
4. ay asil türk ve öviple yan yana durmayın demedik, ittifak içinde olmayın bunu bitreceğiz dedik.
Çünkü rekabeti bozan bir durum vardı.
Buna müdahale ettik, bu da çok normal.
Adaletli oldugumuz için müdahale edildi.
Size de karşıdaki arkadaşlara da şunu dedik 5 parti bir araya geldiğinde kazanmama durumu yok bu rekabeti baltalayan bir şey.
Bugün gelinen noktada bu herkesin malumun ilanı.
Ben geldiğinizde arka plandaydım zaten, ne zaman rekabet bozuldu o zaman geldim.

niko_23

Vatandaş
Arkadaşlar aştık biz bunları,
Şu an bir düzen kurulmakta, taraflar belli oluyor, Darbe olmuş, darbeyi karşı taraf püskürtmüş, rekabeti tekrardan sağlıyoruz.
Partilere de birleşin tavsiyesi veriyoruz, birleşmeleri için teşvik veriyoruz.
Birleşmeyen kendisi bilir yahu, oy kullanamayacaj
Evet, darbe olaylarına da sonra geleceğim. O konularda da çok şey konuşacağız. Darbeyi nasıl yaptırıyorsunuz? Ne zaman kendi kafanıza göre darbeyi bağlıyorsunuz? Her şeyi konuşacağız o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...