Biz size hiç bir zaman küfür etmedik (12 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Ekrem, biz o grupta vardık. Ama herhangi bir ittifak anlaşması var mıydı? Doğruları söyle, sen bari doğruları söyle. Var her şey, kayıtlı. Bak ama böyle yapma. Biz o gruptaydık ama hiçbir anlaşma yapmadık. Siz bize, bana oyun hakimliğinde destek oldun mu ben sana? Bizde Asil Türkçe sözüm vardı, oyun başkanlığı için. Hiçbir ittifak anlaşması yoktu. Ben sana oy kullanırken bana makam mı verirdim? Veya sonrasında Asil Türkçe oy kullanırken herhangi bir makam mı isteyecektim? Hiçbir makam istemeyecektim. Ha, ÖVÜp'e de destek oldum, doğrudur. ÖVİp bizim yol arkadaşımız olmuş. En oyuna geldiğimiz günden bu yana. Dost partimiz olmuş. Onlar ne düşünürlerse düşünsünler. ÖVip'e de oy kullandık, doğrudur. Ama hiçbir ittifak anlaşması yoktu. İttifak dağılmıştı. Yoktu ittifak anlaşması. Ben hatta Fatih'e yazdım, ne yapalım? Üçlü ittifak mı kuralım? Fatih her şeyi biliyor da sadece üstümüze oynuyorsunuz. Ben bunu algılıyorum. Neyse, problem değil.

Niko, dedim ki varolan ittifakı 2 ye bölelim bir süre, hatta şunu da açıklayayım kafamdaki plan: 3 ittifakli bir düzen kurup misal veriyorum 1 ay altınok ovip mgp ittifakı diğer ay asil Türk atb ittifakına kazandırıp , bak sürekli aynı partiler kazanmıyor demekti 😃

Meclis seçiminde bakan adayı çıkarttın ? Biz oy atsaydik orada da bakan kazanacaktın 😃
Allah herkese senin verdiğin sözlerden nasip etsin valla, gün sonunda hep sen kazanıyorsun 😃

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Biz zaten 7 ay boyunca doğal bir şekilde kendi halinde bıraktık ancak 7 ay sonunda kazanan sadece bir taraf oluyorsa bir müdahale kaçınılmazdır.
7 aydır doğal süreçteydi, müdahale edince neden sorun oluyor?
Müdahale etmeniz yanlış zaten. Bak anlaşma yapmıştık, bitecek anlaşmamız, tamam mı? Dirlilİş Hakkında. Belki ben Kadir'lerden hoşlanmıyorum. Belki Ayhan abiyi sevmiyorum. Belki uyanıştan, ne bileyim, o abini sevmiyorum. Belki ayrılacağım. Belki Sinan sevimi çok seviyorum, zaten ona yakınlaşacağım. Sen bana neden müdahale ediyorsun? Belki ben gitsem oraya, o tarafa kazandıracağım. Bak işte sorun bu. Müdahale olmaz. Zaten ben mesela Kadir'lerle keçinemiyorum. Fatih'le keçinemiyorum. Ha, anlaşamıyoruz. Belki ben keçsem karşı tarafa. Ben kendi irademle keçeyim. Siz keçirmeyin beni, siz bitirmeyin, siz oyuna müdahale etmeyin diyoruz. Sizden kötü mü bir şey istiyoruz? İnanın bana bak, biz yöneticiler sizden çok çalışıyoruz. Gel bir gün benim yerimde yöneticilik yap, göreceksin. Bir oyuncu geliyor oyuna, oyuncuyu oyunda tutmak için, oyunu anlatmak için gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Siz bizi anlamazsanız, bakın benim üyelerim bana söylüyor, görüyor ya ben uyumuyorum. Sabaha kadar uyumuyorum, üyelerimle ilgileniyorum. Siz bana karşı haksızlık yapın ca, oyuncular da oyundan küsüyor.

niko_23

Vatandaş
Burada olan partiler söylesin lütfen 7 ay boyunca kime karıştık, kime baskı yaptık, ancak rekabetin bittiği noktada gerekçelendirerek müdahale ettik bu kadar basit.
Burada olan partiler Söyleyin işte 3 ay bundan önce 2 ay bundan önce yönetim size baskı yapmadı mı? Ama yönetim iddia ediyor Bak mesela benim Bana 3 ay önceden Baskı yapıyor ÖVİpLE AYRIL ASIL TÜRKLE YAN YANA OLMA BUNU YAP ONU YAP diye Bana yapıyor size mi yapmadı Ben size de yaptığını biliyorum Sizde biliyorsunuz Sizler de bana söylediniz bunu Ama neden burada şimdi söylemiyorsunuz? Neden burada konuşmuyorsunuz doğruları? Neden yönetimin Benim yazdıklarıma bir beğeni vurmayıp Yönetimin her yazdıklarına yalandan beğeni vuruyorsunuz? Yönetime iyi gözükmek için Yapmayın Allah aşkına Elinizi vizdanınıza koyun Biz sizden başka şey istemiyoruz Benim bu tek amacım bu oyun düzelsin Oyun iyi altyapısı Yönetim düzelsin Elinizi vizdanınıza koyun Bak parti yöneticileri neden konuşmuyorsunuz? Hiç mi vizdanınız yok doğruları söylemek için? Bir oyun vizdanınızdan Büyük mü?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bak güzel kardeşim, biz kurallara karşı değiliz zaten. Ne kural koyursa onunla oynarız. Problem orada değil. Problem oradaki. Bak Altınoku'la Kadir Aydın'la Fatih'le yönetim bir anlaşma yapıyor. Ben'le bir yapıyor. Yükselen genclik'le bir yapıyor. Sinan Sevim'le biri yapıyor. Kimse gelip bana burada ayrı ayrı anlaşmalar yapılmadığını söylemesin. Bak herkes her şeyi biliyoruz. Sadece neden yönetim bizi banlar, yönetimde ters düşmeyelim diye doğruları söylemiyoruz. Biz işte doğruları söylüyorum bak ben. Olay budur. Biz kurallara karşı değiliz. Bir kural koyulur, oynanılır. Problem değil. Asla da makam falan peşinde olmadık. Şimdi Fatihler, Kadirler diyor ya, siz makam kazandınız. 16 aydır sizle yol yürüdük. Makam sayımızı söyleyeyim mi? Adalet Bakanı, Ekonomi Bakanı, Oyun Başkanı. Bir de komutanlık vardı bir iki tane. Makam peşinde olsaydık zaten sizler ne kadar makam almışsınız bizler ne kadar makam almışız. Asla da size ihanet etmedik Fatih, Kadir. Bunu en iyi sizler biliyorsunuz. Aldığımız makam sayesinde biliyorsunuz. Fatih siz yapmayın. Yalan konuşmayın. Lütfen burada doğruları söyleyin. Herkesten iddia ediyorum. Bak ben zaten oyundan bıktım. Bıkma nedenim de oyun değil. Oyun çok güzel. Yönetim, Mahmut, her şeye müdahil ediyor. Çok iyi oyun yapmışsın eyvallah. Ellerine sağlık ama bir kenara çekil. Doğru dürüst yönetsizler koy oraya.
Yahu güzel kardeşim yönetim tüm partilerle anlaştı ittifak bitecekti, gizli ittifak oldu, yine anlaşma oldu ancak bu yönetimin belirlediği, müzakareye kapalı ve tüm ittifak partilerinin banlandığı bir anlaşma oldu. bu bir anlasma değil müdahale, sen neyini anlamıyorsun.
Bir gün uyanırsın, oyun yönetimi gelmiş ittifak grubuna girmiş demiş ki ittifak mittifak bitti alayınızı banlıyorum, ya oynayın ya da gidin. diyip çıkmış.
Sen neyden bahsediyorsun tam olarak? Bu saatten sonra ne anlaşması.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Burada olan partiler Söyleyin işte 3 ay bundan önce 2 ay bundan önce yönetim size baskı yapmadı mı? Ama yönetim iddia ediyor Bak mesela benim Bana 3 ay önceden Baskı yapıyor ÖVİpLE AYRIL ASIL TÜRKLE YAN YANA OLMA BUNU YAP ONU YAP diye Bana yapıyor size mi yapmadı Ben size de yaptığını biliyorum Sizde biliyorsunuz Sizler de bana söylediniz bunu Ama neden burada şimdi söylemiyorsunuz? Neden burada konuşmuyorsunuz doğruları? Neden yönetimin Benim yazdıklarıma bir beğeni vurmayıp Yönetimin her yazdıklarına yalandan beğeni vuruyorsunuz? Yönetime iyi gözükmek için Yapmayın Allah aşkına Elinizi vizdanınıza koyun Biz sizden başka şey istemiyoruz Benim bu tek amacım bu oyun düzelsin Oyun iyi altyapısı Yönetim düzelsin Elinizi vizdanınıza koyun Bak parti yöneticileri neden konuşmuyorsunuz? Hiç mi vizdanınız yok doğruları söylemek için? Bir oyun vizdanınızdan Büyük mü?
Yaptık evet, ittifak grubuna geldik, önce @Coşkun Karaosmanoğlu ile haber gönderdik.
sonra gruba girdik konustuk.
Onlar söylemesin söylüyoruz zaten güzel akradeşim.

niko_23

Vatandaş
Hocam kısa özet.

Siz azerbaycan partisine karışmayın biz yolumuzu bulduğumuz taraftan makam alalım.
Hep kazanan tarafta olalım, Kimsede müdahale etmesin :D
Ekrem, Ekrem, bari sen yapma. Sen yapma be. N'olur. Sen de her şeyi iyi biliyorsun, her şeyi de biliyorsun. Sen yapma bari. Valla oyun geldi gider. İnsanlık kalacak sonuncusa. Birisinin Mahmut Hoca'ya yanlışlarını söylemesi lazım. Doğrularını da söylemesi lazım yanlışlarını da. Yanlışlarını herkes biliyor zaten. Karşı tarafta biliyor. Kimse yalandan yok böyle, yok bu oyun adaletli, Mahmut Hoca adaletli diye söylemesin lütfen bana. Bak buradayı 15 partinin başkanlarıyla ben konuşmuşum. Herkesin de esstleri var bende. Ben başka şey söylemek istemiyorum. Herkes Mahmut'tan şikayetçi. Ama gelip burada forumda başka gözüküyorsunuz. Biri yüzünüz olsun. İşte ben de bunu söylüyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Güzel kardeşim sana da yaptık asil türke de yaptık övipe de yaptık.
3 ay önce ittifak grubuna girip konusmadık mı ?
Daha sonra burada gelin müzakare edelim diyip sonra grupta tatsız bir olay sonucu cıkmadık mı ?
Neyden bahsediyorsun, her şeyi kabul ediyoruz zaten.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ekrem, Ekrem, bari sen yapma. Sen yapma be. N'olur. Sen de her şeyi iyi biliyorsun, her şeyi de biliyorsun. Sen yapma bari. Valla oyun geldi gider. İnsanlık kalacak sonuncusa. Birisinin Mahmut Hoca'ya yanlışlarını söylemesi lazım. Doğrularını da söylemesi lazım yanlışlarını da. Yanlışlarını herkes biliyor zaten. Karşı tarafta biliyor. Kimse yalandan yok böyle, yok bu oyun adaletli, Mahmut Hoca adaletli diye söylemesin lütfen bana. Bak buradayı 15 partinin başkanlarıyla ben konuşmuşum. Herkesin de esstleri var bende. Ben başka şey söylemek istemiyorum. Herkes Mahmut'tan şikayetçi. Ama gelip burada forumda başka gözüküyorsunuz. Biri yüzünüz olsun. İşte ben de bunu söylüyorum.
Bak güzel kardeşim sen olayı anlamıyorsun diye insanlar şikayetçi diyemezsin.
Ben hiçbir zaman kartlar kapalı oynamadım, her zaman ne olacağını söyledim.
3 ay önce diriliş ittifağı grubuna giridğimde bu ittifağın bitirin yoksa farklı olur, gelin müzakare yoluyla haleldelim dedim olmadı.
Şubat ayında da gizli ittifak olduğu için yine ittifak grubuna girip, senin reddettiğin, bu ittifak bitti, bitirmeyen oyunu bırakabilir dedim.
Daha sert şekilde söyledim.
Sen ertesi gün gelip ya ne ittifağı dedin.

niko_23

Vatandaş
Arkadaşım buna gelene kadar takılacak o kadar çok sebebim var ki anlatmaya başlarsam sen dersin ki benim derdim dert değilmiş.

İşine geliyorsa bu düzeni bu şekil kabul et gel oyununu oyna, işime gelmiyorsa seni burada kimse zorla tutmuyordur bence.

Kuzu ol yada kuzu olalım demiyorum asla, ama şuda bir gerçek isyan zamanlaman manidar be üstad. Kazanırken hep sessiz kalıp birisi düzene çomak sokunca sesimiz yükseliyor..
Güzel kardeşim. Bak seni tanımıyorum ama sana şunu söylüyorum. Biz bu oyuna geldiğimiz günden adalet olsun diyoruz. Kazanınca da söylemişiz onu. Kaybedince de. Kaybetmedim doğrusu. Ben zaten hangi tarafa keçersem o taraf kazanıyor. Kaybettiğim benim aklıma gelmiyor. Bir dönem olmuştur onda da oy kullanmamıştım. Fatih de biliyor. Kaybettiğim zaman bildiğimiz için oy kullanmamıştım. Oyun kaybedip kazanmak değil. Olay o değil. Biz kazanınca da adalet dedik. Kaybedince de adalet dedik. Şimdi de kemmişiz ya karşı tarafa. Kazanacaktık ya. O zaman da bak adalet diyoruz. Başka bir şey söylemiyoruz zaten.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Güzel kardeşim. Bak seni tanımıyorum ama sana şunu söylüyorum. Biz bu oyuna geldiğimiz günden adalet olsun diyoruz. Kazanınca da söylemişiz onu. Kaybedince de. Kaybetmedim doğrusu. Ben zaten hangi tarafa keçersem o taraf kazanıyor. Kaybettiğim benim aklıma gelmiyor. Bir dönem olmuştur onda da oy kullanmamıştım. Fatih de biliyor. Kaybettiğim zaman bildiğimiz için oy kullanmamıştım. Oyun kaybedip kazanmak değil. Olay o değil. Biz kazanınca da adalet dedik. Kaybedince de adalet dedik. Şimdi de kemmişiz ya karşı tarafa. Kazanacaktık ya. O zaman da bak adalet diyoruz. Başka bir şey söylemiyoruz zaten.
Kazanan tarafa konumlandığından olabilir mi acaba hiç kaybetmemen ?
Çıkarın neredeyse oradaysın, bu kadar basit.
Seçimlerin senin için önemi yok kaybedeceksen oy bile kullanmıyorsun baksana.

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK" 🏹
47. Dönem Oyun Başkanı
Beni tanıyıp tanımaman kısmıyla çok ilgilenmiyorum zamanında oyun başkanlığı seçiminde demek ki bana oy kullanmamışsın buradan bunu çıkartıyoruz her neyse Mahmut üstadım söylenecek kısa ve temiz cümleyi kurmuş zaten fazla söze hacet yok saygılar hörmetler..

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sana oyun hakimi seçiminde destek oldukları için söz verdin sen de onlara savcılıkta oldun sonra oyun başkanı seiçiminde oldun.
İttifağın adını söz vermiştim olarak değiştirip kendi çıkarlarınıza göre işletmişsiniz buradan bunu anlıyoruz.
Size göre ittifak yok, söz vermiştiniz oy verdiniz.

abuzeyte neden destek oldunuz peki?
övip ve asil türke sözünüz vardı anladık.
milli gençliğin adayını neden desteklediniz?
Bu sorunun yanıtını bekliyoruz.
@niko_23 buna yanıt bekliyoruz.
İttifak yoktu diyorsun ya milli gençliği neden destekledin mesela?

niko_23

Vatandaş
Başkan üzerine gelinen bir konu yok. Konu belli. İttifak olunca yönetim eyvallah, kapatılınca yallah. Bu sence de biraz başka muhabbete geçmiyor mu?
İttifak Varken Eyvallah Değil mi böyle yazmışsın? Hayır Bak yine söylüyorum Bir tarafın kazanması için Kurallar değişiyorsa Biz ona yok deriz Anlatabildim mi? Şimdi ben keçtim karşı tarafa tamam mı? 5 dönem, 6 dönem, 7 dönem kazanımda ne olacak? Yeniden ittifakları atsak İttifaklara izin mi verecek? Olmuyor böyle işte Biz oyuna müdahil istemiyoruz sadece Başka bir şey demiyoruz Ben kimin tarafında olduğum Kimin yanında olduğum Kimse bana müdahil etmez

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Bizim bir şeyden haberimiz yok karşılıklı konuşmalarınızı okuyoruz. Yönetimin oyuna müdahalesi var mı evet var olacakta bunu kendileride söylüyor zaten oyun onların biz oyuncuyuz gerektiği yerde müdahale edebilirler. Aylarca diriliş ittifakına karşı durduk yeri geldi başlarda kazandık sonra Türk Budun olarak tek kaldık sonra bizde yıkıldık yeni kurulanlar tutturamadı tutturanlarda size katıldı. Keşke biraz şapkayı önünüze koyup şu ittifakı ikiye bölelim yalandanda olsa rekabet yaratalım falan deseydiniz ama geldiğimiz noktada bunların bir önemi yok. Sizin söylediğiniz şeyleri zaten yönetim onaylıyor evet söyledik yaptık diyor ben sizin ne istediğinizi anlamadım şahsen başkanım.

Kaan Yüksel

Aktif Üye
39. Dönem Oyun Başkanı
Bizim bir şeyden haberimiz yok karşılıklı konuşmalarınızı okuyoruz. Yönetimin oyuna müdahalesi var mı evet var olacakta bunu kendileride söylüyor zaten oyun onların biz oyuncuyuz gerektiği yerde müdahale edebilirler. Aylarca diriliş ittifakına karşı durduk yeri geldi başlarda kazandık sonra Türk Budun olarak tek kaldık sonra bizde yıkıldık yeni kurulanlar tutturamadı tutturanlarda size katıldı. Keşke biraz şapkayı önünüze koyup şu ittifakı ikiye bölelim yalandanda olsa rekabet yaratalım falan deseydiniz ama geldiğimiz noktada bunların bir önemi yok. Sizin söylediğiniz şeyleri zaten yönetim onaylıyor evet söyledik yaptık diyor ben sizin ne istediğinizi anlamadım şahsen başkanım.
net yalan ErenA söylüyorsa kolpadır.
Kaşeİmza…

Tozkoparan..

53.DÖNEM RİZE ŞEHİR VALİSİ
Vatandaş
Dediklerinze aynen katılıyorum sayın başkanım

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İttifak Varken Eyvallah Değil mi böyle yazmışsın? Hayır Bak yine söylüyorum Bir tarafın kazanması için Kurallar değişiyorsa Biz ona yok deriz Anlatabildim mi? Şimdi ben keçtim karşı tarafa tamam mı? 5 dönem, 6 dönem, 7 dönem kazanımda ne olacak? Yeniden ittifakları atsak İttifaklara izin mi verecek? Olmuyor böyle işte Biz oyuna müdahil istemiyoruz sadece Başka bir şey demiyoruz Ben kimin tarafında olduğum Kimin yanında olduğum Kimse bana müdahil etmez
Bir tarafın kazanması için yapılmıyor, ısrarla bunu söylüyorsunuz.
Katsayı sistemini boşa getirmedik,
Madem bir taraf kazansın istiyoruz o zaman neden katsayı sistemini getiriyoruz.

Biz bir sistem değişikliği yapıyoruz partilerin yapısını da buna göre düzenliyoruz.
Hadi bakalım ittifak kurmak isteyen şimdi kursu ngörelim.
Herkes sadece kendi partisine oy kullanabiliyorken nasıl olacak bu iş görelim.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Niko tüm bunlar söylendi etti karşı tarafa da söylendi ama uyduk mu bu durumlara kimin kuklası olduk her seferin de kuklaniz olmayacağız deyip bizleri de zan altında bırakıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...