Kardeşim adam bir anda katana çıkarıp seni jülyen şeklinde doğrarsa ne yapacaksın
Güzel fikirmiş ama riskliKardeşim adam bir anda katana çıkarıp seni jülyen şeklinde doğrarsa ne yapacaksın
Dalga geçtiğin şeyin farkındasındır umarım bu kadarda ayaklar altına alınmamalı Milli DeğerlerimizKardeşim adam bir anda katana çıkarıp seni jülyen şeklinde doğrarsa ne yapacaksın
NWBEHFUURUEIJSJAJSJJDHSHSUFURIEJSIDIDJDJXJZJSJSJZNXJXJFUUEHAJDSana yazık bana ne olmuş bunu anlarsın yaşını aldıkça
Bana mı diyon eren ben milliyetçi biriyim unutmaDalga geçtiğin şeyin farkındasındır umarım bu kadarda ayaklar altına alınmamalı Milli Değerlerimiz
Aynen sen cihata git bende yaşımı alınca anlarımSana yazık bana ne olmuş bunu anlarsın yaşını aldıkça
Ben giderim gitmekle yükümlüyümAynen sen cihata git bende yaşımı alınca anlarım
Ben sadece cümle düzelttimAdam çok güzel bir konu açmış. Bunun altına görüş belirtici yazı yazmak nedir ? Çok kötü durum.
Adamın açtığı konuda yazdığı yazıları düzgün okumanı öneririm. Yazdığın yazılara da dikkat etKadınlar Allah katında da kıymetli
Kanun olarak bakarsanız Kuran'da yazıyor zaten
Allah'ın kurduğu bir kanunu
Kimse değiştiremez
Bunu değiştirmeye kalkan
Allah'a inkar etmiş olur
Biraz daha dikkat edelim
Müslüman bir ülke olarak
Kanka yazdığın yazı o kadar tartışma konusuna alet olur ki nereye gittiğini bilemeyizBen sadece cümle düzelttim
Olması gerekeni söyledim
Oyun başkanına sormak lazım
Sorunun nedir diye
Sana sormak zorunda değilimAdamın açtığı konuda yazdığı yazıları düzgün okumanı öneririm. Yazdığın yazılara da dikkat et
Ben saygı duyarken bi zahmet sizde duyunKanka yazdığın yazı o kadar tartışma konusuna alet olur ki nereye gittiğini bilemeyiz
Mükemmelsin Eymencim
Çok boş yapıyorsun bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal paşa üzerinden şov yapmayın. Gazi meclisimiziMustafa Kemal Atatürk dualarla açtı den burda Kuranı kerim i yok sayarım derdindesin şov yapacagin yer burası değil malum yere git onlar da güzel yapıyor şovuTartışmayın dediğin şey ulu önderimiz ve Anayasamız Değerlerimizin ayaklar altına almasını kabul edemeyiz. Buna tepki gösterenede tartışmayın dememelisiniz.
Ne anlatıyorsun ben İslama ya da Kuranı Kerime bir şey mi dedim adam senin anayasanı yok sayıp medeni kanunu getirenler Allahı inkar etmiştir diyor Atatürkle ilgili paylaşıma Daha dikkatli paylaşım yapalım Burası Müslüman ülkesi diyor algılarda sorun var sanırım.Çok boş yapıyorsun bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal paşa üzerinden şov yapmayın. Gazi meclisimiziMustafa Kemal Atatürk dualarla açtı den burda Kuranı kerim i yok sayarım derdindesin şov yapacagin yer burası değil malum yere git onlar da güzel yapıyor şovu