Uffff haşin erkekEee sen hayırdır tek tek gelin hepinize yeterim evelallah
Uffff haşin erkekEee sen hayırdır tek tek gelin hepinize yeterim evelallah
Hayata kayıp etmekede var kazanmakda bu gün kazanılan zafer yarın olamaz bu günel kayip edilən seçim yarın kayıp edilemez zaman dönüyor hayat gidyor və zamanla hərşey beli olucakAlışırsın üzülme vergi kas iyi gelir![]()
Hayırdır gençler seçimi hazmedemediniz de burda öfkenizi bizden mi çıkarıyorsunuz hepimize benden masaj gidin biraz stresinizi atın @Emreİzmir @F.TSen nesin prenses kendini supermen saniyon
Yok be sıkılınca yeni parti açıp birleştireceğiz siz yorumlayınTürk Ulusun birleşecek partisi kalmadı ben parti kurup birleştirecem malum aç kalmasınlar
Kardeşim ne önerirsin bali mesajımı yoksa tellak mıHayırdır gençler seçimi hazmedemediniz de burda öfkenizi bizden mi çıkarıyorsunuz hepimize benden masaj gidin biraz stresinizi atın @Emreİzmir @F.T
Hayırdır gençler seçimi hazmedemediniz de burda öfkenizi bizden mi çıkarıyorsunuz hepimize benden masaj gidin biraz stresinizi atın @Emreİzmir @F.T
Bizim secim kazanma gibi bir derdimiz yok olmadida sen rahat ol gelip bizde racon kesmeye calisma bos muhabet edip edepsiz edepsiz konusuyorsunHayırdır gençler seçimi hazmedemediniz de burda öfkenizi bizden mi çıkarıyorsunuz hepimize benden masaj gidin biraz stresinizi atın @Emreİzmir @F.T
Senden olsa olsa cayci olur prensesHayırdır gençler seçimi hazmedemediniz de burda öfkenizi bizden mi çıkarıyorsunuz hepimize benden masaj gidin biraz stresinizi atın @Emreİzmir @F.T
Eyvallah eyvallahYok benden geçti o. Sen hallet az hevesini al![]()
Benim sana özel yağlı masajım var gel babuş elim ağırdır yalnızSen yapacaksan olur, paranı veririz![]()
Senin kaileye almana mi kaldik biz sen kimsin seni kaileye alan mi varda bunla tehdit ediyorsunBakın burada yenilgi veya zafer hiç farketmez herkes elbette RP yapacak ama saygısızlık yapmak hakaret etmek üst perdeden konuşmak nedir. Kendinize çeki düzen verin yoksa yakında sizi kaaleye alan bile olmaz benden demesi
Aynen öyle bak oyun başkanlığında da sizinkiler böyleydi sen yoktun o zamanlar tabi banlıydın neyse şimdi sıra bizde bakalım nasipHayata kayıp etmekede var kazanmakda bu gün kazanılan zafer yarın olamaz bu günel kayip edilən seçim yarın kayıp edilemez zaman dönüyor hayat gidyor və zamanla hərşey beli olucak
Eee sen hayırdır tek tek gelin hepinize yeterim evelallah
Benim sana özel yağlı masajım var gel babuş elim ağırdır yalnız
Hayat kazanmakdan kayıp etmekden ibaretir hep kazanıcaz diye bir şey yokAynen öyle bak oyun başkanlığında da sizinkiler böyleydi sen yoktun o zamanlar tabi banlıydın neyse şimdi sıra bizde bakalım nasip![]()
1 ay yazdım ben sanaSeveriz. Sonunda mutlu edecek misin?![]()
Sonunda çıtır hasarlı olacaksın FatihcimSeveriz. Sonunda mutlu edecek misin?![]()
Ben sakin takılıyorum. Raporum yoktur zatenArkadaşlar sabaha liste verecek adam bırakın hepiniz banlanrısa kim verecek![]()