Sonunda çıtır hasarlı olacaksın Fatihcim
O kadar tecrübeliyim diyorsun
![Büyük gözlerle sırıtan yüz :smiley: 😃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f603.png)
Sonunda çıtır hasarlı olacaksın Fatihcim
Kadir yigit ittifaklar birleşti dedi ne diyorsun bu konuya yani Türk ulus partisi kurulmadan önce illegal bir ittifak varmışBen sakin takılıyorum. Raporum yoktur zaten![]()
Yiğit hangi konumla bunu dediki . Bekleyen umursamazlar ki onun cümleleriniKadir yigit ittifaklar birleşti dedi ne diyorsun bu konuya yani Türk ulus partisi kurulmadan önce illegal bir ittifak varmış
Harbiden bi fazla durgunsun o kadar üzülme be cklfgllfBen sakin takılıyorum. Raporum yoktur zaten![]()
Kral arada sen ağır hasarlı olmayasın aman diyimSonunda çıtır hasarlı olacaksın Fatihcim
Sigortada ağır hasar kaydı bırakırımO kadar tecrübeliyim diyorsun![]()
Türk ulus çaycı ve paspas yönetim kurulu başkanıYiğit hangi konumla bunu dediki . Bekleyen umursamazlar ki onun cümlelerini![]()
Arkadaşlar sabaha liste verecek adam bırakın hepiniz banlanrısa kim verecek![]()
Aşırı üzgünüm dokunmayın banaHarbiden bi fazla durgunsun o kadar üzülme be cklfgllf
PatladımTürk ulus çaycı ve paspas yönetim kurulu başkanı
Bu esadıda geçtiBence bakanlık seçimlerini iptal edelim bu kaos ortamında seçim yapmak mantıklı gelmedi bana. Ben gerekirse mecliside yönetir oyun başkanlığı görevim için fedakarlık yapar bir kaç gün daha idare ederim![]()
Sigortada ağır hasar kaydı bırakırım
Her şey BaşkanOnline içinBu esadıda geçti![]()
Kaportacı nightking ustam nasılsınSigortada ağır hasar kaydı bırakırım
ErenA : Kral dirilişi tekrar kuralımHer şey BaşkanOnline için
Bence daha iyisi bundan sonra milletvekili harici seçim olmasın bütün makamları sen idare et hem kaos ortamı olmazBence bakanlık seçimlerini iptal edelim bu kaos ortamında seçim yapmak mantıklı gelmedi bana. Ben gerekirse mecliside yönetir oyun başkanlığı görevim için fedakarlık yapar bir kaç gün daha idare ederim![]()
Emree dön mesajlara bak daha ben konuya girmeden 2 üyenizin yazısında ismim geçiyor bana yazmadan dön bi bakk kafana göre yazmaaSenin kaileye almana mi kaldik biz sen kimsin seni kaileye alan mi varda bunla tehdit ediyorsun
Buda oyuna çöktü resmenBence bakanlık seçimlerini iptal edelim bu kaos ortamında seçim yapmak mantıklı gelmedi bana. Ben gerekirse mecliside yönetir oyun başkanlığı görevim için fedakarlık yapar bir kaç gün daha idare ederim![]()
İftira atmayalım iftira kötü bir şeyErenA : Kral dirilişi tekrar kuralım
Dedi![]()