Ego tavan bakiyorumBiliyoruz![]()
Ego tavan bakiyorumBiliyoruz![]()
Ajanına sor bana ne soruyorsun ben vergi kasıyordumRandom atarak birşey anlatmış olmuyor sevim hanım. Darbe neden durdu söylermisinn?
Ben sana hakaret ettim mi bugüne kadar hadi buyur getir kanıtını ama sen adam değilsin işte edep ahlak yok kardeşim sizde
Yolum düşerse kesinlikle uğrayacağım yanına fakat senin insanlara terbiyesizlik yapma ve hakaret etme hakkını kim veriyor? Herkes düzgünce oyununu oynuyor terbiyesizliğin alemi yok
Sen cok laga luga yapiyon yaAdabı önce sen öğren sonra gel burdan hak hukuktan bahset
Yok be vergi beni yoruyor ne egosuEgo tavan bakiyorum
Reis ilk defa kaybetmiyoruz. Biz bu yollari eze eze gecip zaferler kazandik.Bişe olmadı seçim kaybettim
Ben sana hakaret ettim mi bugüne kadar hadi buyur getir kanıtını ama sen adam değilsin işte edep ahlak yok kardeşim sizde
Eee sen hayırdır tek tek gelin hepinize yeterim evelallahSen cok laga luga yapiyon ya
Adam olana adam gibi yaklaşiriz senin gibi argo kelime konusana ayni şekil cevabini veririz benim sana ne kelimem olduda ole gelmissin argo çekilecek kelimeler ediyorsun atar gider yapiyorsunAdabı önce sen öğren sonra gel burdan hak hukuktan bahset
Evet haklısınız ajanlarım sizden daha tecrübeli bu oyunda onlara sormam daha faydalı olacakAjanına sor bana ne soruyorsun ben vergi kasıyordum![]()
Sen nesin prenses kendini supermen saniyonEee sen hayırdır tek tek gelin hepinize yeterim evelallah
Alışırsın üzülme vergi kas iyi gelirBişe olmadı seçim kaybettim
Ben sana mı cevap verdim sen atladın konuya?Adam olana adam gibi yaklaşiriz senin gibi argo kelime konusana ayni şekil cevabini veririz benim sana ne kelimem olduda ole gelmissin argo çekilecek kelimeler ediyorsun atar gider yapiyorsun
Hey maşallah tam kondisyon yaniEee sen hayırdır tek tek gelin hepinize yeterim evelallah
Yok benden geçti o. Sen hallet az hevesini alAlışırsın üzülme vergi kas iyi gelir![]()
Ben sana mı cevap verdim sen atladın konuya?
Sen sigara bile yakamazsınEee sen hayırdır tek tek gelin hepinize yeterim evelallah
Yazarım veririm cevap forum burasi sen adam gibi konuscaksin sana yazdiysak senin gibi edepsizce mi yazdık argo kullanipBen sana mı cevap verdim sen atladın konuya?