MantıklıHocam ne yapalım bütün partileri türk ulus birliğiyle birleştirelim böylece olabilir![]()
MantıklıHocam ne yapalım bütün partileri türk ulus birliğiyle birleştirelim böylece olabilir![]()
Vallahi itirafı var gayet netim . Sadece normal bir şekilde oynamayı tercih ederdimÜzülüyorum sana ya, kafayı sıyırdın iyice vergisi ajanı. Halüsünasyon görmeye de başladın galiba![]()
Sevim tamam ajanim oldugunu soyleybilirsin gorevin tamamYav yok be tribe girdiler iyice. "erkeklerin durup dururken zengin olmamız lazım" olayı ile Sevim'in "partide ajan var" olayı aynı şuanda![]()
Sürekli vergi kasmaktan farklı şeyler görüyor sanırım. Vergi puanını görünce 20 saat aralıksız vergi kasıyor izlenimi verdi bana. O yüzden bu tripler galibaYav yok be tribe girdiler iyice. "erkeklerin durup dururken zengin olmamız lazım" olayı ile Sevim'in "partide ajan var" olayı aynı şuanda![]()
Neyse dur ben gidip partide 2 3 ajan yakalayayımda keyfim yerine gelsinYav yok be tribe girdiler iyice. "erkeklerin durup dururken zengin olmamız lazım" olayı ile Sevim'in "partide ajan var" olayı aynı şuanda![]()
Risk diye mi tanımlıyorsunuz bunu ? Birinin dostmuş gibi gelip konuşmalarınızı başkalarına aktarmasının tanımı ne zamandan beri risk olduBu ajanlar ne yapmış size sürekli ajan ajan. Ne ajanmış vallaSürekli ajan demek istemiyorsanız parti kurup yönetmeyin o zaman başkanım. Eğer partiniz varsa da bu tür riskleri göze almanız gerek
![]()
A101 çalışanını fırçalamış. Seni Bimin ajanısın ben biliyorum diye shshshsbhSevim Aydın, alışveriş yaptığı markette ki kariyere "sen ajan mısın" diye sorduğu bile olmuş.
Kozmik odadaki belgelerden daha gizli şeyler mi konuşuyorsunuz nabıyorsunuz kralRisk diye mi tanımlıyorsunuz bunu ? Birinin dostmuş gibi gelip konuşmalarınızı başkalarına aktarmasının tanımı ne zamandan beri risk oldu
Daha çok siyaset olarak algıladım başkanım. Siyasette dost olur mu özellikle konu çıkar ilişkisi ise? Lütfen bunların bilincine göre hareket edin. Siyaset bu adamı affetmezler vallaRisk diye mi tanımlıyorsunuz bunu ? Birinin dostmuş gibi gelip konuşmalarınızı başkalarına aktarmasının tanımı ne zamandan beri risk oldu
Kuyumcu'da "Altın" kelimesini duyduğu için bunlar ajan diye uzaklaşmış hemenA101 çalışanını fırçalamış. Seni Bimin ajanısın ben biliyorum diye shshshsbh
Sen orduda üniversitede öğretmenmisin hocamCevaplara bakıyorum da seviyeler düşmeye başlamış hadi bb yeter size bu kadar![]()
Random atamayınca moralim bozuldu sankiCevaplara bakıyorum da seviyeler düşmeye başlamış hadi bb yeter size bu kadar![]()
Şükür sonunda uzaklaştırdık @E K R E M .Cevaplara bakıyorum da seviyeler düşmeye başlamış hadi bb yeter size bu kadar![]()
Beypazarı içtim bb güle güleGerçekten çirkinleşiyorsunuz gerçi sizden be beklenir ki kaybettiğinizi hazmedin bi soda için hadi iyi geceler![]()
Şükür shshsb