İstediginiz şekilde algilayabilirsiniz. Biz gercekleri söylüyoruz. Gerçekler acıdır ama iyidir..Cevaplara bakıyorum da seviyeler düşmeye başlamış hadi bb yeter size bu kadar![]()
İstediginiz şekilde algilayabilirsiniz. Biz gercekleri söylüyoruz. Gerçekler acıdır ama iyidir..Cevaplara bakıyorum da seviyeler düşmeye başlamış hadi bb yeter size bu kadar![]()
Bı tane de ben alıyım lütfenBeypazarı içtim bb güle güle
Tabi kral stok bende çok çıkın çıkın gelinBı tane de ben alıyım lütfen![]()
Kızılcahamam, beypazarına ajan yerleştirmiştir netBeypazarı içtim bb güle güle
Kızılcahamam, beypazarına ajana yerleştirmiştir net
Aynen öyle bu geceki sonuçlara bakın. Sonuçlar acıdır ama iyidirİstediginiz şekilde algilayabilirsiniz. Biz gercekleri söylüyoruz. Gerçekler acıdır ama iyidir..
Neden başkasının başarısıyla övünüyorsunuz bu kadarAynen öyle bu geceki sonuçlara bakın. Sonuçlar acıdır ama iyidir
Abla yazdığıma hala cevap vermedinAynen öyle bu geceki sonuçlara bakın. Sonuçlar acıdır ama iyidir
9388383928373 parti ile birleşip sonuç alınca gelen özgüvenAynen öyle bu geceki sonuçlara bakın. Sonuçlar acıdır ama iyidir
En çok siz kazandınız tamamNeden başkasının başarısıyla övünüyorsunuz bu kadar
9388383928373 - 1 Cengiz kardeşimiz gruptan ayrıldı9388383928373 parti ile birleşip sonuç alınca gelen özgüven![]()
E önce siz birleştiniz9388383928373 parti ile birleşip sonuç alınca gelen özgüven![]()
Hocam bu bizim oyunda herşeyin makam mevki olmadığını gösterirEn çok siz kazandınız tamamama dikkatini birşey çektimi , biz kaybedince de BURADAYIZ. Kaybedince de GÜLÜYORUZ
![]()
Ama sende çok zalimsin. Adamlar kazanınca bile sevinmesine müsade etmiyorsun shshshshEn çok siz kazandınız tamamama dikkatini birşey çektimi , biz kaybedince de BURADAYIZ. Kaybedince de GÜLÜYORUZ
![]()
HangisineAbla yazdığıma hala cevap vermedin![]()
Özgür suriye ordusuda katılacakmı ortaklığa ?E önce siz birleştinizortama ayak uydurduk fena mı ettik bak mükemmel sonuç
Orduda üniversitede öğretmenmisin ablaHangisine
2 parti birlesmesi var 92828828383 Parti'nin birleşmesi var. Arada büyük fark var başkanım. Bunları da hesaba katalım lütfenE önce siz birleştinizortama ayak uydurduk fena mı ettik bak mükemmel sonuç
Evet acı acıEn çok siz kazandınız tamamama dikkatini birşey çektimi , biz kaybedince de BURADAYIZ. Kaybedince de GÜLÜYORUZ
![]()
Hocam bi biz yokuz ittifakta oda olucak gibiÖzgür suriye ordusuda katılacakmı ortaklığa ?