Öncelikle teşekkür ederim sordun soruya cevap vereyimHayırlı olsun,
Partiniz oyuna neler katacak merakla bekliyorum![]()
Sizden çok fazla şey yapacana eminim
Öncelikle teşekkür ederim sordun soruya cevap vereyimHayırlı olsun,
Partiniz oyuna neler katacak merakla bekliyorum![]()
Teşekkürler HocamHayırlara vesile olsun. Başarılar![]()
Teşekkür ederim başkanımHayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim![]()
![]()
Altın ok partisinden daha iyi katkısı olacağına eminimTebrik eder başarılar dilerim.
Özellikle senin liderliğinde ilerleyecek Parti'nin oyuna etkisini merakla bekliyorum
Teşekkürler abiHayırlı olsun kardeşim başarılar diliyorum
Teşekkürler başkanımHayırlı olsun, başarılar dilerim.
Tm öyle yapSanada kayyum atayacaz
Komedi şöleni. İçim eridi gülmekten öyle böyle komikti ama. Öyle böyle değil...Altın ok partisinden daha iyi katkısı olacağına eminim![]()
AnladımAltın ok partisinden daha iyi katkısı olacağına eminim![]()
Öylemiymiş KABSKSHDKHSKDHDJÖncelikle teşekkür ederim sordun soruya cevap vereyim
Sizden çok fazla şey yapacana eminim
Hayilir olsunDeğerli Başkan Online Ailesi
18.02.2025 tarihi İtibari ile yeniden bir Anadolu öyküsü yazmaya başlıyoruz
Milli Anadolu Partisini kurmuş bulunmaktayız
Partimizin kuruluşu hayırlara vesile olsun
Her görüşten kişilere partimiz açıktır
Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız
Saygılarımızla
Altın Ok partisini kapattırmak ben öyle hissettimParti hedeflerin nedir söyle bakalım bu kadar iddialısın
Oyuna ne katacaksın
Kafayı takmış size ben söyleyeyim şimdiden reisAltın Ok partisini kapattırmak ben öyle hissettim![]()
Ama şu var bilmesi gereken biz denedik daha önceden bu işi ama olmadı yaniKafayı takmış size ben söyleyeyim şimdiden reis![]()
Bunu merak edecek herhangi bişey yok hemşerim. Türk ulus birliğine katılan partiler +1 olurParti hedeflerin nedir söyle bakalım bu kadar iddialısın
Oyuna ne katacaksın
Muhtarlık sistemini getirecek anadoluda olan halk oyunlarını oyuna ekletecekParti hedeflerin nedir söyle bakalım bu kadar iddialısın
Oyuna ne katacaksın
Hocam Altın ok Partisi ile aram pek iyi olmamasına rağmen doğru söylüyorum ki o kadar da değil onları geçmen Şu an bayağı zor değil imkansızAltın ok partisinden daha iyi katkısı olacağına eminim![]()
Hocam Altın ok Partisi ile aram pek iyi olmamasına rağmen doğru söylüyorum ki o kadar da değil onları geçmen Şu an bayağı zor