Dayım bana koruma ayarlayın@KadirBey. Kadifiyeli başkan dikkat et kendine..
Dayım bana koruma ayarlayın@KadirBey. Kadifiyeli başkan dikkat et kendine..
Belki farklı projelerin hesabı yapılmıştırReis sana Demin de söyledim O kadar da değil abartmanın bir alemi yok Altınok 2 senedir 2,5 senedir olan bir parti Belki daha fazla partiniz full yeni oyunculardan oluşuyor Bu durumda yükseğe çıkmanız imkansız Onun için daha yeni kurulmuş bir parti için bu kadar büyük konuşma
Vallahi bilemem Orası beni alakadar etmez Ben seni uyarıyorum partin daha iyi Yeni kurulmuş bu kadar büyük konuşmaBelki farklı projelerin hesabı yapılmıştır
Ayrıca sen yöneticiyi bile değilsin Seni kimse takmaz yaniVallahi bilemem Orası beni alakadar etmez Ben seni uyarıyorum partin daha iyi Yeni kurulmuş bu kadar büyük konuşma
Birileri bana suikast mı planlıyor dayı
Siz şimdiden tek ok piyasaya sürün oda kalmaz yakında
plan yapılmış olsa dahi bu kadar büyük konuşma bazı insanlar yarı yolda birakabilirBelki farklı projelerin hesabı yapılmıştır
Herşey bir plandır belki
TSK var gücüyle yanında 🫡Dayım bana koruma ayarlayın
Büyük konuşmadım benim ilgi alanım değil zaten ben sadece gerekli olanı yapıyorumVallahi bilemem Orası beni alakadar etmez Ben seni uyarıyorum partin daha iyi Yeni kurulmuş bu kadar büyük konuşma
Sende vedana başla@sakaahmet3419 var git partine üye davet et yönetim ekibi kur 10 üye yapman lazım bak uyarayım yani parti aç kapa musluk değil yani bu işler..
TMSende vedana başla
Tm sen hep konu aç ben yorum atarımNe komik adam yaw gülmek için giricem arada bu konuya
Teşekkür ederimHayırlısı olması dileğiyle başarılar dilerim.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun