Naptın Bekir darbe yedin mi ben yokkenKankam hoşgeldin özleştik
Naptın Bekir darbe yedin mi ben yokkenKankam hoşgeldin özleştik
Emirhan dayanamazKarşıma gırıgı verin.
Efenin karşısına alpaslanı verin
Emirhanın karşısına bilgemi
Bu sefer ben oyunda değildim darbe olmuş bitmiş 3 güneNaptın Bekir darbe yedin mi ben yokken
Boss hoş geldin..alparslan geliyormu beni karşısına yazın hoşgeldin bonusu
Sen hayirdir kimi neyi rezil.ediyosun bi Ali Kerem vardi her seye maydanoz simdide senmi ciktin herseye maydanoz ozentilik sana yakismiyor. Valla bi aralar etek giydirilip yol gosterilen ben degildim. Al voltani baska diyarlara yelken ac benden sana ekmek yok.Bilgemi verin rezil edeyim
Hiçbir zaman özenti olmadım hep böyleydimSen hayirdir kimi neyi rezil.ediyosun bi Ali Kerem vardi her seye maydanoz simdide senmi ciktin herseye maydanoz ozentilik sana yakismiyor. Valla bi aralar etek giydirilip yol gosterilen ben degildim. Al voltani baska diyarlara yelken ac benden sana ekmek yok.
Bende onu dedim tam olarak bak ozentilik.sana yakismiyor. Ari viz viz viz. İyi gecelerHiçbir zaman özenti olmadım hep böyleydim![]()
Arı vız vız vız mı?Bende onu dedim tam olarak bak ozentilik.sana yakismiyor. Ari viz viz viz. İyi geceler
afwrimBende onu dedim tam olarak bak ozentilik.sana yakismiyor. Ari viz viz viz. İyi geceler
şu telefonunu değiştirmedin mi sen hala ameliyatlara az ara ver mısır çarşısına gidelim sana koca tuşlu nokia alacamBende onu dedim tam olarak bak ozentilik.sana yakismiyor. Ari viz viz viz. İyi geceler
Kargo adresi atiyom hemen tuslari buyuk olsun amaşu telefonunu değiştirmedin mi sen hala ameliyatlara az ara ver mısır çarşısına gidelim sana koca tuşlu nokia alacam
geçenki gibi yanlış hastane atma başkasına gitti kargo bu sefer gerçek adresini at büyük gönderecem sanaKargo adresi atiyom hemen tuslari buyuk olsun ama
Anlastik misirimida koy ama icinee.geçenki gibi yanlış hastane atma başkasına gitti kargo bu sefer gerçek adresini at büyük gönderecem sana
Sen uslu çocuk olmaya karar verdin mi ?Emirhan dayanamaz
hoşbulduk sahte darbe senaryocusuBoss hoş geldin..![]()