Teşekkür ederim başkan online sen bir numarasın sayende ajan bulundu yolunuz açık bahtınız güzel olsunSistemde bir eksik yok, zaten oy kullanmayan vekillere mesaj + bildirim gitti.
Bu sonuçlara bakınca sorun nerede oldugu anlasılıyor zaten.
Bir partinin 52 oyu var, ancak bir adayda birleşmemiş.
Bunun sorumlusu sistem olabilir mi?
Zaten parti seçimden toplam oyda 1. çıkyıor ama adayı birleştiremiyor, kaçak var.
Neyi anlaşılmıyor?
Yani anlamıyorsanız yorum yapmayın.
Kendinizi küçük duruma düşürmeyin, yazık.Teşekkür ederim başkan online sen bir numarasın sayende ajan bulundu yolunuz açık bahtınız güzel olsun
Yeriz başkanım eyvallah sizlerin oluşu bizleri yad ediyor en azından bir kapı kolu gibi düşünün açılınca karşıya bi bakmışsınız sizÖnce ben ikram ettim ama
Ben sizin üstünlüğünün dile getiriken sizin bu şekilde ima yapmanız kırıcı oldu demekki ben sizi övgüyü istemiyorsunuzKendinizi küçük duruma düşürmeyin, yazık.
Sihir ya da büyü tarzı bir şey olabilir dikkat etmek lazım@ErenA koltuk mu seni bırakmak istemiyor, senden koltuğu alacak formülü üretemedik mi anlamadım gitti![]()
@B E S O Hayırlı Olsun Başkanım
Ben bir gün daha kalırım koltukta sıkıntı yokKim oyları eşit bırakıyorsa sağolsun
![]()
@ErenA koltuk mu seni bırakmak istemiyor, senden koltuğu alacak formülü üretemedik mi anlamadım gitti![]()
Sihir ya da büyü tarzı bir şey olabilir dikkat etmek lazım![]()
Beni çok sevdiğinizi biliyorum bu sebeplede koltukta oturmaya devam etmek için nedenler üretiyorumNe şanslı adamsın be Eren
Neyse ne kadar çok yapışsan da o koltuğa bu son gününBeni çok sevdiğinizi biliyorum bu sebeplede koltukta oturmaya devam etmek için nedenler üretiyorumbana güvenmeye devam edin
![]()
Başkanlık dışında kesmiyor beniNeyse ne kadar çok yapışsan da o koltuğa bu son gününİçişlerine seni atayayım mı üstad
![]()
Tamam şımarma hemenBaşkanlık dışında kesmiyor beni![]()
Al artık şu koltuğu be adamNeyse ne kadar çok yapışsan da o koltuğa bu son gününİçişlerine seni atayayım mı üstad
![]()
Onuda çözeriz@ErenA büyü yapmış üstad![]()