GüldümOnu saldım ben , takılıyor kafasına görelaf yiyince hemen hanımefendi oluyor ama sjsjsjsj
GüldümOnu saldım ben , takılıyor kafasına görelaf yiyince hemen hanımefendi oluyor ama sjsjsjsj
EvetKimsinde senin üzerinden prim kasacağım??bulunmaz hint kumaşı falan mı
Ağlıyormuşsun gibi geldi ama sabahtırGüldüm
zaten kazandık diye patlamıştınız yeni olan bir şey değil@KadirBey. patladım jsjsjsjjfuejsjsjdjdjjsjsjsjs
PUHAHAHAHAAğlıyormuşsun gibi geldi ama sabahtır![]()
Çok şükür yarrabi senin gibi işsiz değilim@KadirBey. Ben bu sılaya acıdım 3 tepki puani var az dislike atalimda eksiye düşsün![]()
Kimsinde acıyorsun ayrıca@KadirBey. Ben bu sılaya acıdım 3 tepki puani var az dislike atalimda eksiye düşsün![]()
Ben benim sen kimsinKimsinde acıyorsun ayrıca
Puhahahahhaha senin çok bir ömrün yok ha.tamam ben ağlayacağım sende malum işi yap
paylaşamayan onlar sayın başkanımşurada bile kavga ediyorsunuz gerçekten ayıp size arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz yazık
çok korktumPuhahahahhaha senin çok bir ömrün yok ha.
Hanımefendiyim diye de sakın naralar atma
Radara girdi prensesler partisi Sekreteri olacsk kesjnPuhahahahhaha senin çok bir ömrün yok ha.
Hanımefendiyim diye de sakın naralar atma
BirkereHala görüyorsundur ekrem başkanım laftan lafa atlanıyor
En son bu şarkıyı paylaşan biri için oyun yönetimi havlarsan bizde hoş deriz gibisinden birşey deyip banlamıştı sanırımtamam ben ağlayacağım sende malum işi yap
Çok korkuyorum sizden allahım yaRadara girdi prensesler partisi Sekreteri olacsk kesjn
Kesin bu sensinçok korktum![]()
Deminden beri nerdeydin sayın başkanım size yazmıştım görmemişsiniz sanırımBirkere
En son bu şarkıyı paylaşan biri için oyun yönetimi havlarsan bizde hoş deriz gibisinden birşey deyip banlamıştı sanırım
Tam ona cevap verecektim bu mesajını gördüm uyarayım dedim sil istersen ban yemeDeminden beri nerdeydin sayın başkanım size yazmıştım görmemişsiniz sanırım