Asil Türk Partisi Birleşme (2 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Sen kimsin sana sinirleneceğim pardon? tanıyamadım koyun sürüsü olduğunun gerçeğini değiştirmiyor bir şey hadi dağılın koyun sürüleri
Bak sana laf söyleyince karşında hanımefendi var diyorsun hemen. Ama ilkonce sen kendi ağzını topla terbiyesizlik yapma. Sonra kötü laf duyunca hanımefendi var karşında deme yani. Bu hareketlerin hiç bir hanımefendi gibi değil nedense. Hadsizlik terbiyesizlik yapma küçük

N A Z

Yeni Üye
Vatandaş
Ne dedik ozamanlar abi madem ittifakız dostuz, siz neysek biz oyuz. Sen yükseleni istemem dedin bizde attık ittifaktan. Naz ile sinan arkamızdan iş cevirdi dedin bizde onları karşımıza aldık. Biz bu işlerle uğraşırken bu arkadaşlar makamlarını çatır çatır aldı. Ne bir olaya dahil oldular Ne bir sıkıntıda söz söylediler. Ama kötü olan bizler oluyoruz işte. Bizim yüzümüze böyle oldu bunlar. Bunlarn tek Savunmaları sabaha kadar vergi kastım emek verdim makam hakkımdı. Makama gelince ağızları ayrılıyordu hepsinin.
İttifak dostluk demekse, dostluk da vefayı gerektirir. İş emeğe gelince o kısmı es geçiyorsun. Senin tek yaptığın kulis yapıp insanları birbirine düşürmek. Şimdi kalkıp ahkam kesmek yerine, emeğe saygı duymayı öğren. Çünkü emek vermeden hak iddia edenlerin sesi her zaman çok çıkar ama kıymeti olmaz

A H M E T T

Aktif Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Koçum benim ne acım olacak :) siz kendinize yanın herkes size gülüyor sövüyor :) biz dimdik ayaktayız yine, bak karşıya gittiniz yıkabildiniz mi. Hani noldu makamları kim alıyor🤣🤣🤣
Erkek olan delikanlı olan gelir yüzüme söver ama delikanlı göremiyorum anca arkamızdan konuşurlar yüreği olan gelir 😂 makam diyip duruyorsun ya allah aşkına bi profilime gir baksana ne almışım makam derdim olsa her ay bakanlık isterdim kaç aydır makam bile almıyorum ben sonra gel sen şunu almışsın makam derdindesim de söz veriyorum sana özür dilicem 😂😂

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Sen kimsin sana sinirleneceğim pardon? tanıyamadım koyun sürüsü olduğunun gerçeğini değiştirmiyor bir şey hadi dağılın koyun sürüleri
Çoğul konuşma.
Konuştuğun lafın nereye gittiğini hesap ederek konuş. Sonra altın ok partisinden biri kalkıp kötü bir söz söyler kaldıramazsınız. Önceki mesajlarınızda hanımefendiyle konuşuyorsun diye uyarıda bulunmuştun. Lütfen bir hanımefendiye yakışır şekilde konuş.

A M İ R A L

Milli Gençlik
Vatandaş
İttifak dostluk demekse, dostluk da vefayı gerektirir. İş emeğe gelince o kısmı es geçiyorsun. Senin tek yaptığın kulis yapıp insanları birbirine düşürmek. Şimdi kalkıp ahkam kesmek yerine, emeğe saygı duymayı öğren. Çünkü emek vermeden hak iddia edenlerin sesi her zaman çok çıkar ama kıymeti olmaz
Sen oyuna ara vermemiş miyidin ben senin yks ye çalıştığının için oyunu bıraktın diye duydum

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Biz emeğe herzaman saygı duyduk duyarız da. Sen merak etme. Hakedene de hakkını verdik. Sen eğer bakan olduysan buda bizim senin emeğine hakkını vermemizden olmuştur bunuda unutma.

SILA

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Çoğul konuşma.
Konuştuğun lafın nereye gittiğini hesap ederek konuş. Sonra altın ok partisinden biri kalkıp kötü bir söz söyler kaldıramazsınız. Önceki mesajlarınızda hanımefendiyle konuşuyorsun diye uyarıda bulunmuştun. Lütfen bir hanımefendiye yakışır şekilde konuş.
Çoğul konuşmuyorum üstüne alınan alınıyor sizler benimle o şekilde konuşurken sıkıntı olmuyor ama ben konuşunca mı sıkıntı oluyor sorry hep küçük oldum ama birazda her şey büyüklük değil

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Çoğul konuşmuyorum üstüne alınan alınıyor sizler benimle o şekilde konuşurken sıkıntı olmuyor ama ben konuşunca mı sıkıntı oluyor sorry hep küçük oldum ama birazda her şey büyüklük değil
Bayan bak seninle tek bir kez bile muhattap olmadım. Sen aynı partide olduğum arkadaşıma koyun sürürüLERİ dedin.
Bu çoğul konuşma değil mi, sonra yine kötü birşey söylemedim güzellikle uyarıda bulundum ama senin kalkıp yazdığın şeye bak

N A Z

Yeni Üye
Vatandaş
Biz emeğe herzaman saygı duyduk duyarız da. Sen merak etme. Hakedene de hakkını verdik. Sen eğer bakan olduysan buda bizim senin emeğine hakkını vermemizden olmuştur bunuda unutma.
Benim emeğime hakkını verdiğini mi söylüyorsun? Komik. Ben sabahlara kadar uğraşırken, siz sadece laf ürettiniz. Makamı hak eden alır, sizin lütfunuzla değil. Ben kendi emeğimle geldim siz de bu gerçeği kabul etmek zorundaydınız.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Benim emeğime hakkını verdiğini mi söylüyorsun? Komik. Ben sabahlara kadar uğraşırken, siz sadece laf ürettiniz. Makamı hak eden alır, sizin lütfunuzla değil. Ben kendi emeğimle geldim siz de bu gerçeği kabul etmek zorundaydınız.
Kendin oy atarak mı kazandın peki. Ben farklı bişe mi konustum. Emek verdin aday gösterildin bizde seni destekledik bakan oldun. Yani başka ne anlatmaya çalışıyorsun onu anlamadım