Dayım sen iyi değilsin ha. Tedavi gör bak. Sıkıntı var sendeKadir bey. Bi sus azcık buğu yapmış Broadway egzozu gibi susmuyon allah çevrene sabır versin![]()

Dayım sen iyi değilsin ha. Tedavi gör bak. Sıkıntı var sendeKadir bey. Bi sus azcık buğu yapmış Broadway egzozu gibi susmuyon allah çevrene sabır versin![]()
yazık hançer dolu sırtı nasıl birleşsin parti kurdu otopark mafyaları partiye çöktü güvenemiyor kimseyeValla ben kendi basima oldugumda hic bir partiyle birlestigimi hatirlamiyorum abi sen bana dair hatirliyonmu kipara iyidir amaaa
asdasfsdgsdgsdgsdgsdgsdasdasKadir bey. Bi sus azcık buğu yapmış Broadway egzozu gibi susmuyon allah çevrene sabır versin![]()
Beni anladigini biliyoodumm.allahimm.bugunleride gordum yayazık hançer dolu sırtı nasıl birleşsin parti kurdu otopark mafyaları partiye çöktü güvenemiyor kimseye
Sana bulaşmamış istiyorsan bunu söylemen yeterli. Ama ağlamayacaksan bana bulaş koçumBu oyunun tek sorunu kadir bey allah sabır ihsan eylesin bize duy sesimizi
Baskanim ittifak donemi bitti. Artik birlesmezsen cok fazla birsey yapamiyorsun. Sizde birileri ile birlesirsiniz.Valla ben kendi basima oldugumda hic bir partiyle birlestigimi hatirlamiyorum abi sen bana dair hatirliyonmu kipara iyidir amaaa
Umrumdami sence abiBaskanim ittifak donemi bitti. Artik birlesmezsen cok fazla birsey yapamiyorsun. Sizde birileri ile birlesirsiniz.
Bilgem göktürk: Bizde isterdik sırtımızdan vuran tek şeyin güneş olmasınıyazık hançer dolu sırtı nasıl birleşsin parti kurdu otopark mafyaları partiye çöktü güvenemiyor kimseye
Ünlü olma gibi bir derdim yok Altınok partisi zaten bir markadır marka olan bir Parti'nin başkanları zaten ünlüdür ve değerli vaktimi sizler için heba edememGelsene bize ogretsene . Hayirdir unlu olmayami karar verdin bana dalasarak.
bana bıraksaydın partiyi böyle olmazdı 3-5 kişiyi kılçık gibi ayıklardımBeni anladigini biliyoodumm.allahimm.bugunleride gordum ya
Gel gec kalmis sayilmazsinbana bıraksaydın partiyi böyle olmazdı 3-5 kişiyi kılçık gibi ayıklardım![]()
Tesekkurler evladim.Hayırlı olsun teyzem
onu bunu boşverde şu batmanda az yola eğitime tesisata katkı ver be 81 ilde 82.sıradayızGel gec kalmis sayilmazsin![]()
ekremi mi diyon deyze ekrem ob olduGel gec kalmis sayilmazsin![]()
Kaçıyoruz dimi haklısınSana bulaşmamış istiyorsan bunu söylemen yeterli. Ama ağlamayacaksan bana bulaş koçumsonra laflarım ağır geliyor hepinize salya sümük ağlayarak kaçıyorsunuz
![]()