B
Bİlgem Göktürks
Ziyaretçi
Bana benziyosun istere benimde sizinle tek isim olurHiç gulesim yoktu ben Altınok fedaisiyim Altınok partisi çatısı altında hiçbir partiyle işim olmaz![]()

Bana benziyosun istere benimde sizinle tek isim olurHiç gulesim yoktu ben Altınok fedaisiyim Altınok partisi çatısı altında hiçbir partiyle işim olmaz![]()
Sen bostaydin demi gelsene bee magarsusla kadiri de al gelirken amaSevmek icin burda degilizki bi bakmissin aaa.bilgemin .partimdesindeyiz
AA kontrol ettim oymuşBu Niko şey değil mi üyelerine oyunu bırakması için duygu sömürüsü yapan. Bırakmayanlara psikolojik baskı yapan. Sana yakıştıramadım senin de bizimle oyunu bırakmanı beklerdim diyen Niko?
Sen bostaydin demi gelsene bee magarsusla kadiri de al gelirken ama![]()
Niko demişki adalet olduğu zaman gelirim
Gırıgta yazmış, o biraz zor gibi yamış
Bağırdım gülerken.
Evet. Ayrıca seçim kaybedceğini anlayınca da Türk ulus partisinin kapısında bekçilik yapanBu Niko şey değil mi üyelerine oyunu bırakması için duygu sömürüsü yapan. Bırakmayanlara psikolojik baskı yapan. Sana yakıştıramadım senin de bizimle oyunu bırakmanı beklerdim diyen Niko?
Allah korusun sana benzeyecegime kafama sıkarımBana benziyosun istere benimde sizinle tek isim olurdidismek
Adalet konusu: multi üyelere izin vermiyorsunuz, beraber vergi kasamıyoruz
Herkes kaynanasını oyuna getirsinA
Adalet konusu: multi üyelere izin vermiyorsunuz, beraber vergi kasamıyoruz
Birde Nico nun Türk ulus grubunda Mahmut yöneticiye oyuna sallarken sevim ve kırık Alper de desteklemiş video lu şekilde yönetime atayim
Sevim pekiNiko demişki adalet olduğu zaman gelirim
Gırıgta yazmış, o biraz zor gibi yazmış
Bağırdım gülerken.
Aynen aynen. Bilgem ablamın günahını aldık kısır günü yapıyor diyeNasıl teşkilat bu ??
Nico oyunda yok, yönetime sallıyor.
Gırıg destekliyor.
Sevim adalet ararken, milletin özelinin dedikodusunun peşinde.
@KadirBey. Bizde diyoruz ki bunlar nasıl yenemiyor ?
Asıl kısır günü yapan bu arkadaşlarmış![]()
Bak gordunmu benle bi papatya cayi icmediniz o kadar kisir gunume davet ettimNasıl teşkilat bu ??
Nico oyunda yok, yönetime sallıyor.
Gırıg destekliyor.
Sevim adalet ararken, milletin özelinin dedikodusunun peşinde.
@KadirBey. Bizde diyoruz ki bunlar nasıl yenemiyor ?
Asıl kısır günü yapan bu arkadaşlarmış![]()
Altın günü var mıBak gordunmu benle bi papatya cayi icmediniz o kadar kisir gunume davet ettim
En son kadir baskanda kalmisti tartisirken aaa ikimizde banlanmistik suan onda valla ona vericez yesil taslariAltın günü var mı![]()
En son kadir baskanda kalmisti tartisirken aaa ikimizde banlanmistik suan onda valla ona vericez yesil taslari![]()