FORUM SOHBET ALANI (30 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Meraktan sorup konuyu dalga geçirmeye nasılda bağlıyorsun tebrik ederim, sorunun cevabına gelirsek evet altyapı yok 2 senedir malum deprem bölgesi var mı başka sorun??
Deprem bölgesinde olmanızdan ötürü bazı şeylerin farkına varmanızı beklerdim. Kahramanmaraşta çok sevdiğim dayımı ve yeğenimi kaybettim. O zaman bile birçok şeyin farkına vardım ama siz varamamışsınız başkanım. Allah yardımcınız olsun.. Umarım bir gün bazı şeyleri fark edersiniz... 😌😌

T U N A

Turan Harekat kurucu başkanı (GGP)🌹
Vatandaş
Deprem bölgesinde olmanızdan ötürü bazı şeylerin farkına varmanızı beklerdim. Kahramanmaraşta çok sevdiğim dayımı ve yeğenimi kaybettim. O zaman bile birçok şeyin farkına vardım ama siz varamamışsınız başkanım. Allah yardımcınız olsun.. Umarım bir gün bazı şeyleri fark edersiniz... 😌😌
Öncelikle başkanım, kaybettiğiniz yakınlarınız için başınız sağ olsun. Benim de o olayda kaybettiğim yakınlarım oldu ve birçok şeyin farkına vardık. Bu yüzden, benim de bir şeylerin farkına varamadığımı ima etmeniz yanlış Burada gelip, olayın ciddiyetini gözlemlemenizi beklerdim. Tabii ki herkes bir şeylerin farkına vardı, ancak bazı ifadelerinizi daha dikkatli seçmenizi öneririm🙏🏻

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Öncelikle başkanım, kaybettiğiniz yakınlarınız için başınız sağ olsun. Benim de o olayda kaybettiğim yakınlarım oldu ve birçok şeyin farkına vardık. Bu yüzden, benim de bir şeylerin farkına varamadığımı ima etmeniz yanlış Burada gelip, olayın ciddiyetini gözlemlemenizi beklerdim. Tabii ki herkes bir şeylerin farkına vardı, ancak bazı ifadelerinizi daha dikkatli seçmenizi öneririm🙏🏻
Başınız sağolsun Allah sabır versin. Ben önceki konuşmalarınıza nazaran bu şekilde yazdım. Emin olun kime neyi ne şekilde soyleyecegimi bilerek söylüyorum. Herkes dahildir kim olursa olsun. O konuda bir çekincem yoktur. Olayın ciddiyetinin farkinda olduğumdan şüpheniz olmasın farkında olmasam konu hakkında yorum yapma gereği duymam zaten. Ancak size sadece "hayati" farkındalığı değil "insani" olarak bazı şeylerin farkına varmaniz gerektigini belirttim. Yoksa şahsınıza bir soylemim olmadı olamaz da. 😊🫂