Hoşgeldin reisAynı valla değişen yok geri döndüm şimdi bakalım piyasaya
Hoşgeldin reisAynı valla değişen yok geri döndüm şimdi bakalım piyasaya
Hoşbuldum sağolasinHoşgeldin reis
Selam kilitlenen konu ile alakalı kaynana ile vergi konusunu paylaşmak istedim
Thread 'Adalet nerede Güçlü gelecek partisi Yönetim istifa' https://forum.baskanonline.com/threads/adalet-nerede-gueclue-gelecek-partisi-yoenetim-istifa.9690/
Bana disslike atanlar memolün amca çocuklarıSelam kilitlenen konu ile alakalı kaynana ile vergi konusunu paylaşmak istedim
Thread 'Adalet nerede Güçlü gelecek partisi Yönetim istifa' https://forum.baskanonline.com/threads/adalet-nerede-gueclue-gelecek-partisi-yoenetim-istifa.9690/
Geçmişi tekrar tekrar açmak yerine, kendi işine odaklanman daha iyi olur. Sürekli aynı konulara dönmek kimseye bir şey kazandırmaz. Biz nasıl yeni sayfalar açtıysak sen de kendi işine bak kadir eğlenecek başka şeyler bulSelam kilitlenen konu ile alakalı kaynana ile vergi konusunu paylaşmak istedim
Bak işine sen koçum seni ilgilendiren bişe yokGeçmişi tekrar tekrar açmak yerine, kendi işine odaklanman daha iyi olur. Sürekli aynı konulara dönmek kimseye bir şey kazandırmaz. Biz nasıl yeni sayfalar açtıysak sen de kendi işine bak kadir eğlenecek başka şeyler bul
Benimle uğraşacağınıza kendinize bir uğraş bulun, belki sizin de birilerinin amca çocuğu olduğunuz fark edilir.Bana disslike atanlar memolün amca çocukları
Beni neyin ilgilendirdiğini ben bilirim, işine bakması gereken biri varsa o da sensin kadir.Bak işine sen koçum seni ilgilendiren bişe yok
Tamam ben bakıyorum, hadi sende bak işine yiğidim çabuk seriBeni neyin ilgilendirdiğini ben bilirim, işine bakması gereken biri varsa o da sensin kadir.
Beni neyin ilgilendirdiğini ben bilirim, işine bakması gereken biri varsa o da sensin kadir.
yaran varki gocunmuşsun mizah yaptık gelip disslike atmışsın nasıl bir yara kaldıysa memol sendeGeçmişi tekrar tekrar açmak yerine, kendi işine odaklanman daha iyi olur. Sürekli aynı konulara dönmek kimseye bir şey kazandırmaz. Biz nasıl yeni sayfalar açtıysak sen de kendi işine bak kadir eğlenecek başka şeyler bul
Sen işine baktıkça bende bakıyorum merak etmeTamam ben bakıyorum, hadi sende bak işine yiğidim çabuk seri
Ben sakinim sizde eğlenip gülüyorsanız haddinizi aşmayınSakin ol kral, hatırladık gülüyoruz. Başka artniyet yok
He tm tmSen işine baktıkça bende bakıyorum merak etme
Ben sakinim sizde eğlenip gülüyorsanız haddinizi aşmayın
Senin zoruna ne gitti söyle bakim.Sen işine baktıkça bende bakıyorum merak etme
Ben sakinim sizde eğlenip gülüyorsanız haddinizi aşmayın
Aylarca birlikte iş yaptığım insanla ilgili art niyetli konuşuyorsan disslike değilde ne atacaktımyaran varki gocunmuşsun mizah yaptık gelip disslike atmışsın nasıl bir yara kaldıysa memol sende![]()
Memolün kaynanası ile sende mi vergi kastın anlamadım ?Aylarca birlikte iş yaptığım insanla ilgili art niyetli konuşuyorsan disslike değilde ne atacaktımmi atıyım ne
Tutuk bı gelsene wpHe tm tm