Tutuk bı gelsene wp
Gelmem konuşmuyorum ben seninle
Tutuk bı gelsene wp
1-2 aylık serüvene aylarcamı diyonAylarca birlikte iş yaptığım insanla ilgili art niyetli konuşuyorsan disslike değilde ne atacaktımmi atıyım ne istiyorsun
![]()
Bunlar bizim alt partimizdi o zamanlar. Bu tuna falan Altın Ok'a çalışıyordu. Emeklerin için teşekkürler tuna1-2 aylık serüvene aylarcamı diyon![]()
Ağzına kürekle vururum bakGelmem konuşmuyorum ben seninle
abisi ve patroniçesi 3 saat beni arayıp yalvardılar ondan haberi yokBunlar bizim alt partimizdi o zamanlar. Bu tuna falan Altın Ok'a çalışıyordu. Emeklerin için teşekkürler tuna
Yav Beratabisi ve patroniçesi 3 saat beni arayıp yalvardılar ondan haberi yokben çökertecektimde berat patlattı bunları
![]()
abisi ve patroniçesi 3 saat beni arayıp yalvardılar ondan haberi yokben çökertecektimde berat patlattı bunları
![]()
İnternetimin bitmek üzere olduğu bir ana denk geldiniz yine iyisiniz kalanını sizlere laf anlatmakla harcayamam. İnternetime yazık başka zamana devam inşallah diyelim
Berat seni yedi kabul etİnternetimin bitmek üzere olduğu bir ana denk geldiniz yine iyisiniz kalanını sizlere laf anlatmakla harcayamam. İnternetime yazık başka zamana devam inşallah diyelim.
(Hala Berat Diyorsunuz ya bu ismin olduğu hiç bir cümleyi ciddiye almıyorum kusura bakmayın)
internetin bitince dikkat et wifiye geçince sende biriyle çakışma kralİnternetimin bitmek üzere olduğu bir ana denk geldiniz yine iyisiniz kalanını sizlere laf anlatmakla harcayamam. İnternetime yazık başka zamana devam inşallah diyelim.
(Hala Berat Diyorsunuz ya bu ismin olduğu hiç bir cümleyi ciddiye almıyorum kusura bakmayın)
Adana mı Diyarbakır demişti bana memol
Adana mı Diyarbakır demişti bana memol![]()
niye kalın puntoyla yazıyorsun kardeşim sen adminmisin normal yazıncada okuyoruzSelamin aleykum
sen altınoktamısın şimdiSelamin aleykum
Ben bilmiyorum bilmeden oldu yazısen altınoktamısın şimdi
tamam niye kızıyon kine (!)niye kalın puntoyla yazıyorsun kardeşim sen adminmisin normal yazıncada okuyoruz
Evvetsen altınoktamısın şimdi
tamam karışmıcam sana
ben bağımsızım bana karışabilirsintamam karışmıcam sana
ben bağımsızım bana karışabilirsin