kardo zamanında K A A N hesabını ben kullanıyorum oyunda diye neden millete yalan attın bir hakim adayı olarak sana nasıl güvenip oy vericez?
Niko kafasına silah dayayarak yaptırmış.
O dosyası temyize gitti, sorun yok
kardo zamanında K A A N hesabını ben kullanıyorum oyunda diye neden millete yalan attın bir hakim adayı olarak sana nasıl güvenip oy vericez?
Akşama yapıcaz . Tozkoparan kardeşimiz kendi seçim propagandasını kendi yapmak istedi ilk.Altın ok partisi tozkoparanın oyun hakimliği için bir propaganda yapmadı, parti yönetiminden beklerdim tozkoparanı tanıtmasını.
Altın Ok partisine mensup olmadan Altın Ok partisine oy atarsam Altın Ok partisine attığım bu oy Altın Ok partisi hanesine +1 olarak sayılıyor mu @Başkan Teknoloji @BaşkanOnlineSelam altın oka oy atar mısın. Tozkoparan kardeşimize destek
Ben oyunda diyilim o zamanlar resgele bir isim söyledim oda inandı niko ajani amam geçmiş geçmişte kaldıkardo başka isim mi bulamadın yanıltmak için ama enimin bunu yaparak ters köşe yapmışsındır inanmıştır sen olduğuna.
atamazsınAltın Ok partisine mensup olmadan Altın Ok partisine oy atarsam Altın Ok partisine attığım bu oy Altın Ok partisi hanesine +1 olarak sayılıyor mu @Başkan Teknoloji @BaşkanOnline
Bakın buna herkesin dikkat etmesini istiyorum. Bu olayı kimse kaçırmasın.Azerbaycan Türk Birliği partisi yöneticileri hakkında kapanan işlemleri açarak yargılanmalarını sağlayacam
bilmiyorum parti merkezinde bir isteksizlik var gibi, bir önceki oyun hakimi çekiliş yapmıştı partisi desteklemişti.Akşama yapıcaz . Tozkoparan kardeşimiz kendi seçim propagandasını kendi yapmak istedi ilk.
Altın Ok partisine mensup olmadan Altın Ok partisine oy atarsam Altın Ok partisine attığım bu oy Altın Ok partisi hanesine +1 olarak sayılıyor mu @Başkan Teknoloji @BaşkanOnline
atamazsın![]()
zaten atmıcaktım ama bilgilendirme için teşekkürler sayın @BaşkanOnline hocam Anti @KadirBey. anti @Fatih Tutuk Anti @AltınOkatamazsın![]()
hayır beni bu cezbedici laflarınla kandıramazsın ben öyle bildiğin oyunculara benzemem sayın @Fatih Tutuk@Kaan Yüksel çözümü söyleyebilirim, istersen tabi
Hayır tabiki de tamamiyle partimiz be yöneticileri Tozkoparan kardeşimize tam destek halindeyizbilmiyorum parti merkezinde bir isteksizlik var gibi, bir önceki oyun hakimi çekiliş yapmıştı partisi desteklemişti.
Üzdüzaten atmıcaktım ama bilgilendirme için teşekkürler sayın @BaşkanOnline hocam Anti @KadirBey. anti @Fatih Tutuk Anti @AltınOk
Emre desteğini açıklamamışHayır tabiki de tamamiyle partimiz be yöneticileri Tozkoparan kardeşimize tam destek halindeyiz![]()
hayır beni bu cezbedici laflarınla kandıramazsın ben öyle bildiğin oyunculara benzemem sayın @Fatih Tutuk
amx_givemoney Kaan Yüksel<BO> 20000 Taş bi düşündürür…Nasıl kandirabilirim ? Svgravity_50 ??
Təşəkur ederimHayırlı olsun @Tozkoparan.. kardeşim
amx_givemoney Kaan Yüksel<BO> 20000 Taş bi düşündürür…